Kje: občina Moravske Toplice

Kdaj: v soboto, 19. septembra 2020,  med 10. in 15. uro

Na dnevu odprtih vrat, vam bodo premierno predstavili funkcionalno zasnovano pritlično družinsko hišo DOMUS - uspešnico v prodajnem programu Marlesovih hiš na ključ, s katero Marles potrjuje svojo vodilno vlogo na področju lesene montažne gradnje.

HIŠA DOMUS je dovršen primer uporabe Marlesove po meri oblikovane okolju prijazne gradnje, ki je hkrati najboljši spoj funkcionalne arhitekturne zasnove in popolne prilagoditve potrebam in željam lastnikov. Načrtovanje hiše temelji na iskanju prostorskih rešitev, ki omogočajo sinergijo poglavitnih bivalnih navad uporabnika. Hišo krasi kompaktna tlorisna zasnova in visoka energetska učinkovitost. Domišljeno razporejeni bivalni prostori z ločenimi bivalnimi in sanitarnimi prostori za več družinskih članov, omogočajo družini popolno bivalno udobje s posluhom za individualnost in nagovarjajo širok generacijski spekter uporabnikov.

Standardna izvedba odlične energetsko varčne hiše DOMUS se po želji lahko izvede v enokapni, dvokapni ali večkapni izvedbi ter izvedbi z ravno streho, kar olajša izbiro in odločitev za gradnjo na katerikoli lokaciji v Sloveniji, kjer veljajo določene omejitve glede tipa strehe. Visokoučinkovita pritlična nizkoenergijska hiša DOMUS je izbira za katero se odloča izjemno veliko kupcev Marlesovih hiš, kar kaže na to, da gre za eno najnaprednejših arhitekturnih zasnov, kjer je v ospredju sožitje z naravo in zasnova po meri sodobne družine, ki ceni toplino, energetsko varčnost, domačnost in funkcionalnost.

Marlesove poletne ugodnosti 2020 - podaljšane do 30. septembra 2020

Pridružite se v soboto, 19. septembra med 10. in 15. uro, kjer vam bodo Marlesovi strokovnjaki poleg koncepta Marles Zero Energy Home predstavili sodoben način energetske oskrbe doma s poudarkom na ogrevanju in prezračevanju s prisilnim prezračevanjem. Hkrati boste vsi obiskovalci deležni prednosti, ki so zajete v trenutno podaljšanih Marlesovih poletnih ugodnostih 2020.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Marlesovi strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Morda niste vedeli, da vam ob nakupu Marles hiše celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada, izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa!

NLB KREDIT - Kupcem Marlesovih hiš so posebno ponudbo individualnih kreditov pripravili tudi v NLB. Le te bodo prilagojene vsakemu kupcu posebej, mobilni bančni svetovalec pa jim bo na voljo skozi celoten postopek do nakupa hiše.