Roškar babici nadel penis na obraz


Radijski voditelj Robert Roškar je znan po svojih potegavščinah in šalah na račun svojih sodelavcev na Radiu 1, kot kaže, pa je prav tako šaljiv tudi zasebno. Nedavno je 80. rojstni dan praznovala njegova babica, ki je za svojo okroglo obletnico dobila ličen napis in papirnate srčke pa tudi očala s pritrjenim penisom. Kaj natančno se je dogajalo na zabavi 80-letnice, da je bilo prisotnih toliko umetnih penisov, ni znano, lahko pa dodamo Roškarjev pripis: »Ko Roškar da babici na 80-letnici tiča na glavo. Moraš pa vedet, da je to mama od Roškarce. Danice Roškar. Potem je bolj jasno.« No, ja.

Trenirkarski dopust kamiških traperjev

View this post on Instagram

🇸🇮

A post shared by Luka Lah (@levanael) on


Kamniška zasedba Matter je v nedavnem spotu, posnetem na slovenski obali, dokazala, da ima izjemen občutek za barve in modo, ki pritičejo slovenskim mondenim središčem. Podobno so dokazali tudi ta konec tedna, ko so obiskali Bled, oblečeni v barve slovenske zastave. Fantje so namreč za obisk tega podalpskega bisera izbrali Adidasove trenirke z ujemajočim spodnjim in zgornjim delom, frontman Dacho pa se je odločil za nekoliko bolj ekstravaganten slog z belo-zlato Versacejevo trenirko. Kot je v svoji objavi namignil Tunja, so na Bledu porabljali bone, koliko so jih unovčili, pa ni znano.

Spopad Salome in samoroga


Mogoče mislite, da ni nič bolj dolgočasnega od dopustniških fotografij in videov znanih uporabnikov ter uporabnic instagrama, in v veliki meri imate prav. A če boste vendarle naredili izjemo in pogledali, kaj domača estrada počne na počitnicah, si oglejte dogodivščine Tomaža Miheliča in Salome. Fantastični dvojec se je te dni najprej na plaži zabaval z napihovanjem velikega samoroga, a še težje kot napihniti ga je bilo zajahati. Salome je to skoraj uspelo v 11. poskusu, vse skoke, odrive in seveda smeh pa je zabeležil Tomaž Mihelič. Čakamo še dokumentacijo, kako je samoroga zajahal on.

Policist rešil kanjo

View this post on Instagram

[REŠEVANJE KANJE] Sobota, 4.7.2020. Glavna cesta Novo mesto - Metlika, pri Vinji vasi. Nekaj po deveti uri dopoldan je nemškemu turistu med vožnjo v avto priletela kanja (mišar) in se zapičila v hladilne reže prednje maske. Voznik je poklical na 113, opisal dogodek in povedal, da je ptica še živa. Na kraj so prišli metliški policisti🚔. Pričakal jih je nenavaden prizor. Ptica se je zataknila v rešetke okrasne maske prednjega dela vozila in se ni mogla rešiti, opletala je s krili in je bila velika nevarnost, da se poškoduje. Policist je s previdnim pristopom in rokavicami uspel ujedo obvladati in rešiti. 👮‍♂️ . Ptica je po uspešni akciji zletela nazaj v naravo 🤗🤗 nemški turist pa je lahko ob zgodbi s srečnim koncem olajšano nadaljeval svojo pot proti morju. Poškodbe na avtu so bile neznatne. Kaj je botrovalo nenavadnemu primeru in čemu se je nemški Ford zdel ptici ujedi tako zanimiv, da ga je hotela prestreči kar med vožnjo, pa ne bomo izvedeli. 😀 . #kanja #resevanje #sos

A post shared by Slovenska policija (@police_slovenia) on


Delo slovenske policije je naporno in predvsem raznovrstno. Pride kak petek, ko je treba s Trga republike v polni bojni opremi odstranjevati ljudi, ki naglas berejo ustavo, pride pa tudi kakšna sobota v Metliki, ko je treba v precej bolj skromni opremi iz hladilne reže prednje maske avtomobila nemškega turista reševati kanjo. Kot je na svojem instagramu objavila slovenska policija, se je dotična kanja iz neznanih razlogov zataknila v režo, da pa se je iz nje lahko tudi osvobodila, je s previdnim pristopom in rokavicami poskrbel slovenski policist. Kot so zapisali, je nemški turist po srečnem koncu lahko olajšano nadaljeval pot proti morju.

Ana Tavčar s knjigami med nogami


Voditeljica oddaje Dobro jutro in poliglotka Ana Tavčar ne počiva niti med vikendom. Ko namreč ne razveseljuje občinstva javne televizije, razveseljuje svoje sledilke in sledilce na instagramu. Konec tedna je takole med svojimi nogami razstavila zbirko knjig, ki ji jo je poklonila domača založba, in se zahvalila za »ta prelep velik kup genialnih črk«. Zahvali je dodala še nekaj ključnikov, ki dokazujejo, da Ana Tavčar rada bere v več jezikih: »ich lese gerade«, »reading is fundamental«, »leggere che passione« ter »lezen is leuk«. Veselimo se tudi recenzij.

Levičarski meme


Včasih kompleksne situacije potrebujejo preproste razlage, pri čemer lahko vedno bolj računamo na številne strani s šalami in sličicami. Poleg zdaj že legendarnih krščanskih memov se pogosto nasmejemo tudi levičarskim šalam. Stran na instagramu levicarstvo.si je tako v ponedeljek, na dan, ko se je predsednik države Borut Pahor sprehajal po Italiji, v eni sličici pojasnila, zakaj je bil Pahorjev obisk domnevne fojbe sporen. Pahorja so primerjali z likom iz serije Pisarna, ki preprosto ne vidi razlike med dvema nasprotujočima si stvarema. Ko bi vsaj pri Bureku Olimpija videli to objavo, preden so se odločili javno podpreti Pahorjevo potezo.