Bazeni, adrenalinske vodne atrakcije in tobogani, sproščujoči whirlpooli in masaže, sladke dobrote, osvežilen sladoled in kremaste sladice, in še veliko več so Terme Čatež, kjer je že vse nared za poletni oddih.

Na poletni Termalni rivieri Term Čatež je tik pred začetkom poletnih počitnic že vroče in živahno. Vrišč je slišati iz vseh strani. Najmlajše najbolj očara gusarski otok s tobogani, palmami, slapovi, ribiški mrežami, najstniki ne skrivajo navdušenja nad številnimi tobogani, ki dvignejo adrenalin v višave. Ljubitelji plavanja lahko izpopolnite plavalno tehniko v olimpijskem bazenu. Na počasni reki se prileže ležerno uživanje na gumijastih obročih in prepuščanje sončnim žarkom. Seveda lahko tudi ljubitelji morja najdete svoj košček pod soncem – bazen z valovi.

Največ navijaškega doživetja bo tudi letos slišati in doživeti ob bodrenju tekmovalcev na adrenalinskem igralu »Termalna formula«, ki je namenjeno vrhunski vodni tekmi in zabavi za vse generacije.

Ne čakajte v dolgih vrstah in pod žgočim soncem pred blagajnami za osvežitev na bazenih Termalne riviere. Le nekaj klikov in nakup on-line vstopnice je opravljen od doma v nekaj sekundah. In še nepozaben čateški sladoled dobite in si ga po svojem okusu izberete!

Predno sončni žarki ogrejejo ozračje in še imate dovolj kondicije, se podajte z e-kolesi, skiroji in scooterji na odkrivanje okolice Čateža, Mokric in drugih možnosti izletov v okolico. Električni motor vam da potreben zagon, ko vam pojenjajo moči, z atraktivnimi čeladami pa boste prava cestna zvezda!

Dobrodošli v še enem poletju Term Čatež!

Več na www.terme-catez.si ...