Ameriški mediji so za njuno zvezo izvedeli šele decembra lani, ko so ju fotografirali v eni od hollywoodskih restavracij. Pozneje naj bi par svojo zvezo priznal, ko je Hurwitzeva na instagramu objavila božično fotografijo, posneto pri Perryju doma. Pod fotografijo je zapisala, da njena mama po ločitvi doma ni smela imeti božičnega drevesa, k sreči pa to ne velja za fanta njene hčerke.

Zveze naj bi bilo zdaj konec, saj se je 50-letni Perry spet znašel na spletni aplikaciji za zmenkarije, imenovani Raya. Kot poročajo ameriški mediji, naj bi se igralec resno vrgel v lov za novim dekletom, medtem ko je v vmesnem času, ko je bil v razmerju s Hurwitzevo, aplikacijo izbrisal.

Čeprav je bilo njegove razmerje z Molly Hurwitz javnosti manj znano, pa naj bi za njuno zvezo precej navijala Perryjeva soigralka iz serije Prijatelji, Courteney Cox, ki naj bi si želela, da se Perry končno ustali. Perry je imel namreč v preteklosti precej težav z odvisnostjo, prisotnost mlade menedžerke pa naj bi na njegovo počutje vplivala pozitivno.