Kot možna Tysonova tekmeca sta se sicer omenjala tudi novozelandska ragbijska zvezda Sonny Bill Williams in oče boksarja Tysona Furyja, John Fury. A največje zanimanje je požela najava obračuna starih tekmecev iz ringa. Holyfield je pogovoru za oddajo The 3 Point Conversation podcast razkril, da so se začeli pogovori za dvoboj s Tysonom, ki bi bil ekshibicijski in dobrodelne narave.

»Nismo še dogovorjeni, ampak vse gre v tej smeri,« je dejal Holyfield in dodal: »Nimam nič proti temu, da naredimo nekaj podobnega.«

Poudaril je, da denar pri tem ni glavno vodilo. Mnogi se še spomnijo njunega dvoboja iz leta 1997, ko je Tyson v drugi rundi odgriznil del uhlja, zaradi česar so morali prekiniti dvoboj. To je bil drugi njun dvoboj, prvega je sedem mesecev pred tem dobil Holyfield s tehničnim nokavtom v 11. rundi. Holyfield je v karieri imel 57 borb, 44 jih je dobil, deset izgubil, dvakrat je remiziral, enkrat pa je bil boj prekinjen. Tyson je ring 50-krat zapustil kot zmagovalec, izgubil pa je le šest dvobojev.