Prodajajo tudi volovsko srce, večinoma je iz Hrvaške in stane 4 evre za kilogram, čeprav se najde tudi prekmurski, ki je po 4,50 evra za kilogram. Korenje je večinoma po 3 evre za kilogram, por od 3 do 4 evre za kilogram, zelena koleraba pa okoli 4 evre za kilogram. Artičoke se najdejo po 3 evre na komad, manjše so pol evra cenejše. Redkvice so okoli 1 evro za šopek.

Med sadjem je nemogoče spregledati jagode, nekatere brez dvoma lepo dišijo. So pa lokacije njihove pridelave različne. Domače stanejo od 8 do 10 evrov za kilogram, cenejše so bolj zrele. Za tiste iz Hrvaške je treba odšteti 8 evrov za kilogram.

Rekorderke med cenami so andaluzijske češnje, ki so po 25 evrov za kilogram. Prodajalec pravi, da se bo čez kakšnih deset dni, ko bodo na voljo domače, cena prepolovila, čeprav se na osrednji tržnici že zdaj najdejo tudi cenejše italijanske in hrvaške češnje, ki so po 12 do 13 evrov za kilogram.

Če se določite doma posaditi rožmarin, ga je mogoče na tržnici v lončku kupiti za 5 evrov. nm