HZS je sporočila, da je predsedstvo zaradi epidemije novega koronavirusa že 12. marca ustavilo vsa tekmovanja pod okriljem HZS. Ker razmere ne omogočajo nadaljevanja tekmovanj, je tehnični direktor HZS Jure Penko predsedstvu predlagal, da sprejmejo končne uvrstitve v tekmovanjih za sezono 2019/20.

Predsedstvo HZS je na dopisni seji predlog sprejelo, to pa pomeni, da v vseh kategorijah razen pri članicah ekipe ostanejo brez uvrstitev. Hokejistke so namreč tekmovanje predčasno končale pred zadnjo tekmo sezone, ki ne bi spremenila vrstnega reda na lestvici. Končna uvrstitev ekip je tako: 1. SŽ Olimpija, 2. Maribor, 3. Triglav.

Pri članih so tekmovanje prekinili pred finalom, v katerem bi sicer morala igrati večna tekmeca SŽ Olimpija in Sij Acroni Jesenice, zato ekipe po sklepu HZS ostajajo brez uvrstitve za sezono 2019/20. Podobno velja za mednarodno ligo IHL, kjer so tekmovanje prekinili pred polfinalom, pa tudi v mlajših starostnih kategorijah, saj v nobeni sezone niso izpeljali do konca.