Osrednja gostja Niveinega dogodka v Botaničnem vrtu je bila priznana slovenska gledališka in filmska igralka Iva Krajnc Bagola, ki je razkrila nekaj skrivnosti svoje lepotne rutine za naravno lepo kožo.

Najboljše iz narave za vašo kožo

Izdelki za nego obraza Naturally Good kožo naredijo lepo in zdravo, spodbujajo obnavljanje kože in vse tipe kože oskrbijo z dragocenimi snovmi. V novi liniji so štirje izdelki, in sicer dnevna krema z ekološko alojo, nočna krema z ekološkim arganovim oljem ter čistilno mleko in tonik z ekološkim zelenim čajem. Aloja kožo čudovito navlaži, arganovo olje jo nahrani, zeleni čaj pa temeljito in nežno očisti.

»Za nas je nova linija za nego in čiščenje obraza Naturally Good zelo pomemben mejnik, saj izdelki vsebujejo 99 odstotkov sestavin naravnega izvora. Z novo linijo smo se osredotočili tudi na 100-odstotno preglednost vseh sestavin, natančno razkrivamo, kaj vse je v izdelkih in kako sestavine delujejo. Zelo pomembno je tudi to, da je naše lončke iz PET in stekleničke iz PP mogoče reciklirati. In vse to je šele začetek naše okolju prijaznejše poti,« je poudarila Katja Pavli, predstavnica znamke NIVEA.

Prijazni do kože, prijazni do okolja

Pri potrošnikih je vse večje zanimanje za naravne izdelke, pa tudi za podrobnosti o izdelkih – kakšne so sestavine v formulah in kakšen vpliv ima izdelek na okolje. NIVEA se zaveda pomembnosti tega, zato se zavezuje, da bodo do leta 2025 uvedli samo embalažo, ki jo je mogoče reciklirati, znova uporabiti ali kompostirati. Vsi materiali za zložljive škatlice pa že sedaj izvirajo iz gozdov, ki so podvrženi trajnostnemu gospodarjenju.