V ponedeljek bo pretežno oblačno, predvsem na severu je možna tudi kakšna kaplja dežja. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 13, na severozahodu okoli 7 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo deloma sončno z občasno povečano oblačnostjo. V sredo bo pretežno jasno in razmeroma toplo.

Vremenska slika: Nad Alpami in zahodnim Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. Nad naše kraje s severnimi vetrovi priteka nekoliko hladnejši in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo sončno, ob Jadranu bo zjutraj in dopoldne pihala šibka burja. Zvečer bo v krajih zahodno od nas oblačnost pričela naraščati. V ponedeljek bo pretežno oblačno. V Alpah bo ponekod rahlo deževalo.

Biovreme: Danes bo sprva vpliv vremena na počutje ugoden in spodbuden. Zvečer se bo obremenitev postopoma krepila, občutljivi ljudje bodo že imeli manjše vremensko pogojene težave. V ponedeljek bo vremensko obremenitev občutilo veliko ljudi. Pojavljala se bo v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo. Priporočena sta večja previdnost ter dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in zdravil.