Na nekaj stojnicah prodajajo tudi regrat, za katerega je treba odšteti od 4 do 5 evrov za četrt kilograma. Endivija je od 3 do 3,50 evra za kilogram, treviški radič okoli 3 evre četrt kilograma. Kodrolistni ohrovt je 5 evrov za kilogram, brstični ohrovt pa stane 2 evra za četrt kilograma. Zelje v glavi stane od 1 do 2 evra za kilogram, špičasto 3 evre za kilogram. V majhnih vrečkah se na tržnici za 1,50 evra najde tudi grah.

Korenje in koleraba sta še vedno od 2 do 3 evre za kilogram, čeprav se pri eni branjevki korenje najde tudi za 1,30 evra za kilogram. Por je večinoma po 3 evre za kilogram, brokoli in cvetača od 3 do 4 evre za kilogram. Rdeča pesa je od 1 do 2 evra za kilogram, črna redkev okoli 2 evra za kilogram, pivska repa 3 evre za kilogram in pastinak od 2 do 6 evrov za kilogram. Sladek krompir stane od 3,50 do 6 evrov za kilogram. Zeleni in rdeči feferoni so 1,50 za četrt kilograma.

Na tržnici se še vedno najdejo kakiji, prodajajo jih po 4 evre za kilogram. Kivi je okoli 3 evre za kilogram. Jabolka topaz in elstar so od 0,70 do 2,50 evra za kilogram, gala od 0,70 do 2 evra za kilogram, jonagold 1,60 evra za kilogram in fuji od 1,50 do 2 evra za kilogram.