Na odru Kina Šiška bosta mlada ustvarjalca, ki sta se vmes uradno preimenovala v zalagasper, predstavila prvenec 4. Na albumu je deset skladb, med njimi Novo sonce, Come to Me, Signals, Me & My Boi, Box in Hazey. Na njem so tudi uspešnice Baloni (2018), S teboi (2018) in skladba Sebi (2019), ki je pop elektro dvojec popeljala do Tel Aviva, kjer je zastopal Slovenijo na izboru za pesem Evrovizije 2019. Novo sonce in Hazey sta priredbi glasbenih skupin Dan D in Glass Animals.

Pevka Zala Kralj in multiinstrumentalist Gašper Šantl sta se širši javnosti prvič predstavila z uspešnico Valovi (2017), za katero sta prejela glasbeno nagrado zlata piščal. Evrovizija jima je prinesla mednarodno občinstvo, njuna popularnost pa je vidna tudi na portalu YouTube. Pesem S teboi ima ima skoraj 900.000 ogledov, Come to Me pa okoli 200.000. Videospot za Signals, ki je na YouTubeu štiri mesece, ima več kot 115.000 ogledov.

V večer bo prisotne uvedel Younite, glasbeni projekt Ize Leskovšek in Jakoba Zlatinška. Lani sta se prijavila na razpis RTV Slovenija za mlade in neuveljavljene izvajalce Ema Freš in se uvrstila v finale izbora. Kot piše na spletni strani Kina Šiška, sta s skupnim ustvarjanjem začela že v osnovni šoli, pred leti pa sta se odločila za resnejšo glasbeno pot. V zadnjem letu sta izdala dve avtorski pesmi, ki ju je moč slišati tudi v celovečernem filmu Julija.

Koncertu bo sledilo podpisovanje albumov.