Kljub temu, da se karting kot tak ni dosti spreminjal v zadnjih letih, so v WOOP!-u prepričani, da bodo prav z moderno progo, najnovejšo floto električnih vozil, bogatim programom in dodatno gostinsko ponudbo obiskovalcem približali tovrsten način zabave in jih navdušili nad varnim in adrenalinskim vijuganjem po stezi.

Proga obogatena s svetlobnimi efekti

Nekaj manj kot 300 metrov dolga proga je obogatena s svetlobnimi efekti, ki pričarajo občutek še večje hitrosti. Posebnost je tudi večnivojska proga, s klančinami, ki se dvigujejo in spuščajo, ter omogočajo vožnjo v dveh nadstropjih. Poleg tega pa posebna integrirana platforma obiskovalca oz. zgolj gledalca popelje v osrčje same gokart akcije.

»Odločitev za karting je bila toliko lažja, ker smo ugotovili, da lahko projekt peljemo skupaj s Kartingom 360. Ko na eni strani združiš največje frajerje, ki delajo najboljše proge in našo ekipo, ki je postavila enega najboljših trampolin parkov v Evropi, sem prepričan, da nas čaka ena zelo zanimiva izkušnja in da bo tale mlajši bratec Woop! Karting presegel zgodbo Woop! Trampolin parka,« je na otvoritvi povedal Samo Habič, direktor podjetja TPLJ.

Najhitrejša Jerančič in Bikarjeva

Prvi so progo v električnih kartih preizkusili znani Slovenci, med katerimi tekmovalnosti ni manjkalo. »Komaj čakam, da se preizkusimo na progi. Premagati želim Challeta Saleta, to je moj cilj,« je pred dirko povedal David Amaro, ki mu je na koncu to tudi uspelo. V moški konkurenci je bil sicer najhitrejši Domen Jerančič, med ženskami pa se ja zmage za volanom veselila  Alenka Bikar.

Gokarte in novo progo so preizkusili tudi glasbenik Miki Vlahovič, Rene Mlekuž, Jure Košir, Klemen Bunderla, Domen Valič, Jure Košir, Sanja Modrič in drugi. »Proga je fenomenalna, elektrika šiba. Predlagam vsem, da pridejo po službi in izkorisitjo to kot antistres terapijo. Ženske pa samo še dodatno pokažemo, da lahko koga posekamo tudi v ovinku in smo res dobre voznice,« je po koncu navdušeno povedala Pia Pustovrh. vl