Že 25. del iz slovite franšize o tajnemu agentu 007 je režiral Cary Fukunaga, v kina po svetu pa prihaja aprila. V vlogi Jamesa Bonda naj bi še zadnjič zaigral britanski igralec Daniel Craig, tokratnega glavnega filmskega zlikovca pa bo igral oskarjevec Rami Malek.

Producenti so sredi januarja razkrili, da bo nosilno skladbo nove bondiade zapela Billie Eilish, ki je slaba dva tedna po tem razkritju slavila na 62. podelitvi grammyjev. Ikonoklastka popa, kot jo označujejo, je tako postala najmlajša glasbenica in prva izvajalka, ki je pobrala nagrade v štirih glavnih kategorijah – album leta (When We All Fall Asleep, Where Do We Go?), posnetek leta in pesem leta (Bad Guy) ter nagrado za najboljšega mladega glasbenika, slavila pa je še za najboljši pop album. Ustvarjalci upajo, da bo glasbenica k ogledu filma pritegnila tudi mlajše občinstvo.

Na torkovi podelitvi britov bo Billie Eilish skladbo prvič zapela tudi v živo, poleg skladatelja Hansa Zimmerja pa jo bosta spremljala še soavtor glasbe Johnny Marr, znan tudi kot član skupine The Smiths, ter glasbeničin brat in soustvarjalec besedila Finneas O'Connell, je navedeno na pevkini facebook strani.