Dončić, ki je v glasovanju za tekmo vseh zvezd prejel drugo največje število glasov, 6,11 milijona, je bil v Jamesovo ekipo izbran za Anthonyjem Davisom, soigralcem 35-letnika pri Los Angeles Lakers, in Kawhijem Leonardom (Los Angeles Clippers), najkoristnejšim igralcem lanskega finala, ko je s Torontom osvojil šampionski prstan.

V "moštvu LeBron" se je od igralcev prve peterke znašel še James Harden, zvezdnik Houstona. Rezervisti so Nikola Jokić (Denver), Damian Lillard (Portland), Chris Paul (Oklahoma), Domantas Sabonis (Indiana), Ben Simmons (Philadelphia), Jayson Tatum (Boston) in Russell Westbrook (Houston).

V moštvu Giannisa Antetokounmpa, lanskega najkoristnejšega igralca rednega dela lige NBA, so bili v prvo peterko izbrani Joel Embiid (Philadelphia), Pascal Siakam (Toronto), Kemba Walker (Boston) in Trae Young (Atlanta). Med rezervisti so ob Grku pristali še Bam Adebayo, Jimmy Butler (oba Miami), Rudy Gobert, Donovan Mitchell (oba Utah), Brandon Ingram (New Orleans), Kyle Lowry (Toronto) in Khris Middleton (Milwaukee).

Vikend aktivnosti tekme vseh zvezd se bo sicer začel v petek 14. februarja s tekmo vzhajajočih zvezd, kjer je bil kot kapetan ekipe sveta izbran Luka Dončić. Dan kasneje bodo na vrsti tekmovanja v različnih veščinah košarkarske igre (met trojk, zabijanje, veščine), 16. februarja pa se bosta udarili moštvi Jamesa in Antetokounmpa.