Vtis je bil boljši, razplet enak. Potem ko so rokometašice Krima Mercatorja na prvi tekmi drugega dela lige prvakinj s kar 15 goli razlike klonile na gostovanju pri Valcei, je to pot na Kodeljevem gostoval Brest, trenutno ena najboljših ekip v Evropi. Ljubljančanke so za nameček nastopile še brez Polone Barič in Mance Jurič, zato je bilo že vnaprej jasno, da možnosti za presenečenje ni veliko. Kljub temu so se igralke trenerja Uroša Bregarja favoriziranim nasprotnicam dobro upirale in niso razpadle kot proti Valcei. Na koncu so klonile s štirimi goli razlike, kolikor so zaostajale že ob polčasu.

Izkazalo se je, da je bilo vsega konec že na samem začetku. Gostje so namreč hitro povedle s 3:0, nato pa prednosti niso več izpustile iz rok, pa čeprav so se krimovke hitro približale na 2:3. Ljubljančanke, za katere sta znova igrali Tamara Mavsar in Alja Varagić, so ves čas držale korak z nasprotnicami, a resno njihove zmage niso mogle ogroziti. Ena najboljših strelk francoske ekipe Ana Gros je v 13. in 14. minuti z zaporednima zadetkoma prednost Bresta povečala na 9:4. V 27. minuti so Francozinje prvič vodile za šest golov (15:9), na glavni odmor pa so nesle štiri zadetke zaloge.

Ljubljančanke so se sicer na začetku drugega polčasa znova približale na le gol zaostanka in imele celo dva strela za izenačenje, a ju niso izkoristile. Sledila je kazen in nov pobeg Bresta na varnejšo razdaljo. V 40. minuti so tako gostje spet vodile za šest zadetkov, Bregar pa je posledično vzel minuto odmora. A kaj več od znižanja zaostanka od svojih igralk ni izvlekel.

Z desetimi zadetki je bila Brestova Ana Gros najboljša strelka tekme, pri Krimu jih je pet dosegla Varagićeva.

Liga prvakinj, drugi del, skupina 2, druga izida 2. kroga: Györ – Budućnost 26:24 (15:12), Sävehof – Valcea 17:23 (7:15).