V oddaji Carpool Karaoke namreč vsakič gosti pevca ali pevko, s katerim se nato vozi po mestu in prepeva bolj ali manj znane skladbe. Ko je nedavno v oddaji ponovno gostil Justina Bieberja, je nekdo od mimoidočih posnel prizor, iz katerega je razvidno, da Corden ne vozi avta, temveč avto na prikolici prevaža tovornjak.

Čeprav zaradi varnosti vpletenih tovrstni prijem pogosto uporabljajo v številnih oddajah, predvsem televizijskih serijah in filmih, je razkritje nekatere tako šokiralo, da so na družbenih omrežjih pisali, da nikomur več ne zaupajo in da je vse skupaj laž.

Na vse bolj ostre kritike se je zdaj odzval tudi Corden, ki je najprej pojasnil, da v večini primerov sam dejansko vozi avto. Prikolico in tovornjak uporabijo samo v primerih, ko bi bila dejanska vožnja prenevarna, na primer da se med vožnjo pleše, menja kostume, ali pa če je voditelj oziroma voznik pijan, se je pošalil Corden. Obljubil je, da v 95 odstotkih primerov še vedno sam vozi avto in da je bilo snemanje z Bieberjem prej izjema kot pravilo. Pri tem je dodal, da je to televizija, da ni vse resnično, da tudi njegovo oddajo, ki je na sporedu po polnoči, posnamejo že ob petih popoldne in se potem pretvarjajo, da je pozno ponoči.

Corden, ki se je naučil voziti v Veliki Britaniji, torej mu je bližje voziti po levi strani, je še dodal, da dejansko ne potrebuje pomoči pri vožnji na delo, kot se pretvarja v oddaji, ter da oddaja ni posneta na poti v službo, temveč v službenem času.