Poleg Lillarda sta se v domači ekipi izkazala še CJ McCollum z 22 in Trevor Ariza z 21 točkami, v teksaški ekipi pa je bil najbolj učinkovit Russell Westbrook z 39 točkami, medtem ko je James Harden, vodilni strelec lige s povprečjem 36,1 točke na tekmo, dosegel zanj skromnih 18 točk.

Najbolj vroča in negotova tekma je bila v Indianapolisu, kjer je domača zasedba šele v podaljšku strla odpor Chicaga in slavila zmago s 115:106. Gostiteljem je podaljšek deset sekund pred koncem rednega dela po natančnem metu za tri točke prinesel Victor Oladipo, v podaljšku pa so bili za razred boljši od tekmecev iz vetrovnega mesta.

Pri gostiteljih je bil najbolj učinkovit T.J. Warren s 25 točkami, v gostujoči pa Chandler Hutchison z 21 točkami.

Brooklyn je na krilih Spencerja Dinwiddieja, ki je dosegel 28 točk, ukanil Detroit Pistons s 125:115. New York je na domačem parketu moral priznati premoč Memphisu, ki je slavil s 127:106, San Antonio pa je v svojem AT&T Centru premagal Utah s 127:120.

Na tej tekmi je blestel DeMar DeRozan, ki je dosegel 38 točk, kar je njegov strelski rekord v tej sezoni.

Oklahoma City je brez težav zmagala v Sacramentu s 120:100. Slovenski košarkarji danes niso nastopili. Denver Nuggets Vlatka Čančarja bodo v noči na petek gostili Utah Jazz, Dallas Mavericks Luke Dončića pa bodo dan kasneje gostovali v Houstonu. Tega dne bo Denver gostoval v Milwaukeeju. V noči na nedeljo bo Miami Heat Gorana Dragića gostoval v Orlandu, Dallas pa bo gostil Atlanto.