Čančar ni dobil priložnosti za igro, najboljša strelca pri Denverju pa sta bila Jerami Grant s 25 točkami in Nikola Jokić, ki je zbral 24 točk, 12 skokov in enajst podaj. Pri Houstonu je zaradi poškodbe mečne mišice manjkal prvi strelec James Harden, tako da je njegovo vlogo prevzel Russell Westbrook, ki je dosegel 32 točk (met iz igre 14/29) in zbral po sedem skokov in podaj.

Na tekmi v Atlanti je bilo doseženih kar 285 točk; Hawks so s 152:133 premagali Washington Wizards. Trae Young je k zmagi prispeval 45 točk (met iz igre 13/24) in 14 podaj, dosežek pa je posvetil svojemu vzorniku Kobeju Bryantu.

V San Antoniu so se košarkarji Spurs in Toronta poklonili pokojnemu zvezdniku, tako da so prvi napad na tekmi pustili teči, v Orlandu pa so se Bryantu poklonili, tako da so tekmo odigrali nadvse resno. Kawhi Leonard, ki je dosegel 31 točk in 14 skokov, je po dvoboju dejal: »Glede na to, da poznam njegovo mentaliteto, vem, da bi on v taki situaciji šel v igro in želel pokazati vse svoje znanje. Nikoli ne bomo doumeli, kakšen je bil njegov prispevek k razvoju košarke.«

Prve zmage v dresu New Orleans se je veselil Zion Williamson. Tekma se je začela s 24 sekundami spomina na Bryanta, nato pa je številka ena zadnjega nabora v 27 minutah dosegla prvi dvojni dvojček v ligi NBA – 21 točk in 11 skokov.