Dvajsetletni Ljubljančan tokrat ni bil strelsko razpoložen, saj je za tri točke zadel dva od devetih poskusov, nenatančen pa je bil tudi pri prostih metih, kjer sta v košu končala le dva od osmih. V ekipi gostov iz Teksasa, ki je tudi tokrat nastopila brez poškodovanega Latvijca Kristapsa Porzingisa, so poleg Dončića največ k zmagi prispevali še Dwight Powell, ki je dosegel 21 točk, Boban Marjanović je s klopi dodal 13 točk in 11 skokov, Tim Hardaway mlajši pa 12 točk.

»Zmaga je super, ampak imamo natrpano gostovanje, tako da smo že na avtobusu in pripravljeni na novo tekmo jutri,« je po tekmi dejal Powell, ki je bil stoodstoten pri metu iz igre.

Prvi strelec prvakov iz sezon 2015, 2017 in 2018, ki pa so letos na zadnjem mestu zahoda in bodo bržkone ostali brez končnice, je bil Jordan Poole s 17 točkami, 16 jih je zbral Eric Paschall. Naslednja tekma košarkarje Dallasa čaka že v noči na četrtek po srednjeevropskem času, ko bodo v Kaliforniji gostovali še pri Sacramentu.

Prvo moštvo vzhoda Milwaukee Bucks je zabeležilo novo visoko zmago, tokrat proti New York Knicks s 128:102. Najboljši strelec domačih je bil s 37 točkami znova Giannis Antetokounmpo. V zmagovitem nizu še naprej ostaja Utah Jazz, ki je za deseto zaporedno zmago s 118:107 premagal Brooklyn Nets. Kawhi Leonard je v treh četrtinah zbral 43 točk in dodatno prispeval k zanesljivi zmagi svojih Los Angeles Clippers s 128:103 proti Cleveland Cavaliers. Houston Rockets so kljub 41 točkam Jamesa Hardna izgubili na gostovanju pri Memphis Grizzlies s 110:121.