Na leto izdelate prek 5000 ograjnih sistemov in namestite prek 150 kilometrov ograj. Na kaj naj bodo kupci pozorni, ko se odločajo za ograjo?

Pametno načrtovanje praviloma pomeni nižje stroške naložbe. Za izvedbo ograjnega sistema je izjemnega pomena, da je ograjna linija čim bolj ravna. Pri ograjevanju zemljišč pod naklonom priporočamo predhodno posvetovanje s strokovnjaki, saj je načinov ograjevanja padajočih terenov več. S tem lahko kupec bistveno zniža vrednost naložbe.

Kaj pa izbira glede na namen ograje?

Ograja vedno pomeni večjo varnost, prepreči prehod domačim živalim in divjadi. Lahko pa si zagotovimo tudi protihrupno zaščito in vizualno prepreko. Za varnost poskrbimo s panelnimi ograjami. Pot pogledom zapiramo z dodatki v obliki neprosojne zaščite v traku, lamelnimi ograjami, ograjami iz perforirane pločevine in ograjami, polnjenimi s kamenjem.

Ograja mora biti tudi lepa na pogled.

Res je. Med pomembnimi elementi odločitve sta zagotovo videz ograje ter njena slogovna in barvna usklajenost z nepremičnino. Tudi pri tem naši strokovnjaki, arhitekti, z veseljem svetujejo. In prav december je za načrtovanje odlična izbira.

Vsa dodatna pojasnila so na voljo pri strokovnjakih za ograje podjetja Ograje Kočevar na brezplačni telefonski številki 080 23 02, info@ograje.com in na spletnem naslovu www.ograje.com. (ok)