Na četrtem medsebojnem srečanju obeh zvezdnikov lige, ki vodita v glasovanju za tekmo vseh zvezd, je bil še drugič to sezono bolj zadovoljen James. Ta je v odsotnosti svojega prvega pomočnika centra Anthonyja Davisa k zmagi prispeval 35 točk, 16 skokov in sedem podaj.

»Želel sem biti agresiven in določati tempo tako v napadu kot v obrambi,« je po tekmi povedal James, ki je prehitel Michaela Jordana na četrtem mestu večne lestvice zadetih metov. »V odsotnosti Anthonyja Davisa mora vsak prispevati nekaj več,« je še dodal. Ob Jamesu se je pri jezernikih najbolj izkazal ravno Kyle Kuzma, ki je vstopil v prvo peterko namesto Davisa, s 26 točkami.

Na drugi strani je Dončić znova bil prvo ime Dallasa s 25 točkami, 10 skoki in sedmim podajami, a pri tem skupaj z ostalimi soigralci ni imel najbolj učinkovitega večera v napadu. Zadel je le osem od 19 metov iz igre in izgubil šest žog.

Dallas, ki ima v tej sezoni izkupiček 23 zmag in 15 porazov, je ob 40-odstotnem metu zaostajal celo tekmo, v samem zaključku pa ostal tudi brez trenerja Ricka Carlisla. Tega so sodniki v zadnji četrtini zaradi protestiranja njihovih odločitev izključili.

Boleč poraz pa je v Brooklynu doživel tudi Dragić z ekipo Miamija. Gostje so v drugem polčasu imeli vodstvo vse do minuto pred koncem, a je v samem zaključku domača zasedba bila bolj zbrana in prekinila serijo sedmih zaporednih porazov. Predvsem se je s ključnim zadetim metom za tri točke izkazal Caris LaVert.

Dragić je na parketu prebil skoraj 29 minut in prispeval 17 točk in pet podaj. Prvi strelec gostov, ki so v tej sezoni 27 zmagali in 11 izgubili, je bil Jimmy Butler s 33 točkami, najbolj učinkovit pri domačih pa je bil Spencer Dimwiddie s 26 točkami in 14 podajami.

Dončić in njegova ekipa bosta že v noči na nedeljo dočakala novega nasprotnika, v Dallas namreč prihajajo Philadelphia 76ers. Miami bo naslednjo tekmo igral v noči na ponedeljek v New Yorku.