Predsednik voščil vsem sanjačem sveta

Predsednik Borut Pahor je v prazničnem času ob introspekciji, ki jo je ponudil v zgoraj omenjenem TV-pogovoru, pripravil tudi nekaj posebnosti za svoje sledilce na instagramu. S partnerico Tanjo sta na silvestrov večer pomahala s Prešernovega trga v Ljubljani, v še enem voščilu pa je nagovoril vse sanjače tega sveta, med katere vsekakor prišteva tudi sebe. »Da nam tudi letos ne bi zmanjkalo domišljije za lepe trenutke, ki nas opogumljajo, da nikoli ne opustimo svoje poti.« Voščilu je dodal fotografijo, na kateri vesla v blejski pletnji, in objavi med drugim še ključnik »jezero«. To je v času priljubljenosti kriminalne serije Jezero, v kateri raziskujejo umor obglavljene mladenke, nekoliko morbidnejša referenca kot običajno.

Challe Salle na velneški terapiji

Za okrevanje po novoletnih praznikih je morda najbolje od vseh poskrbel še eden od tistih, ki so decembra nastopali največ. Raper Challe Salle si baterij tokrat ni polnil na strelišču, pač pa se je podal na bolj klasično pot do dobrega počutja – privoščil si je romantično kopel ob soju sveč in skodelico čaja. Storitev so mu ponudili v mariborskem hotelu Villa Mari, sledilce pa je pritegnilo predvsem dejstvo, da so se seznanili z intimno podrobnostjo njegovega telesa. Fotografija, na kateri je pokazal precej gole kože, je namreč razkrila, da ima na kolenu večje materino znamenje.

Vplivnica demonstrirala intimno nego

Teja in Jani Jugović sta bila nekoč kuharja v resničnostnem šovu, desetletje pozneje pa sta najodmevnejša zakonca na slovenski instagram sceni. Nastopata pod vzdevkoma Cool fotr in Cool mamacita, vsak od njiju pa ima okoli 75.000 sledilcev. Njune objave so večinoma sestavljene iz družinskih utrinkov, večkrat objavita tudi kakšen oglas. Cool mamacita oziroma Teja Jugović je v predprazničnem času med drugim svetovala nakup intimnega olja za ženske, na plastičnem modelčku intimnega predela pa je uporabo tudi demonstrirala. »Pa naj še kdo reče, da svojega dela ne jemljem resno,« pravi Cool mamacita.
View this post on Instagram

Empower yourself by loving your body. Embrace your femininity. 🎁G🎁I🎁V🎁E🎁🎁A🎁W🎁A🎁Y Pa nej še kdo reče, da svojga dela ne jemljem resno;) Za nekatere sm mogoče preveč odprta, brez zadržkov, odpiram teme, ki so za marsikoga sporne in verjamem, da vam je dostikrat nerodno. Ampak, ko najdem top izdelek zaradi katerega se super počutim oz. moja “Yoni” se, sem najsrečnejša, da ga lahko delim z vami. V sodelovanju z @luxuryintimate_official bom podarila 3 intimna oljčka, ki delujejo negovalno, nevtralizirajo neprijetne vonjave, izboljšajo mišični tonus, uravnavajo ph floro in ki bodo poskrbela, da vaša sluznica ne bo suha. 👍 Hitro se označi v komentar 💛 deli tole objavo v svoj story in označi ❤️ ter stisni follow profilu @luxuryintimate_official ... ... ... #giveaway #gift #mom #women #vagina #intimacy #intimate #happy #intimate #oil #yoni #sacred #femme #femininity #letstalkaboutit

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Katarina Benček v pižami po snegu

Nekdanja Playboyeva zajčica in udeleženka lepotnih izborov je svojčas stavila na zapeljive fotografije, v aktualnem obdobju svoje kariere spletne vplivnice pa se zavija predvsem v pletenine in pižame. Katarina Benček zadnje čase namreč večinoma oglašuje izdelke iz trgovine Kik, to pa najraje počne v naravi. Videli smo jo že, kako počiva v parku sredi centra Ljubljane in kako se, ovita v pleteno odejo, zbuja na vrhu Šmarne gore. Zdaj se je v enodelnem plišastem pajacu odpravila na sankanje, s seboj pa vzela nekaj večjih plišastih igrač. Materiali niso videti odporni proti snegu in mrazu, kar je Benčkova v komentarjih tudi potrdila – priznala je, da je bila v času nastajanja fotografije premražena do kosti.

Savina Atai v slonjem svetišču

Najodmevnejša domača gurujka ženskega dobrega počutja Savina Atai je proti koncu leta naznanila, da so njeno knjigo recenzirali tudi v ZDA, zaradi česar organizira prodor na tamkajšnji trg duhovne literature. V tem času smo na njenem profilu opazili serijo fotografij z novoletnih počitnic na Tajskem, kjer se je ob klasičnem duhovnem izpopolnjevanju dosti družila s sloni. Seveda ne s tistimi, ki jih zlorabljajo za veselje zahodnih turistov, temveč s sloni, ki živijo v slonjem svetišču. Savina Atai pravi, da jih je med obiskom hranila, jim urejala nohte, se z njimi kopala v reki in celo valjala po blatu.

Jan Plestenjak v novem letu boleha

Najslavnejši domači glasbenik je ob vstopu v novo leto v družbi predsednika Boruta Pahorja in Nike Urbas delil življenjske modrosti za oddajo Svet na Kanalu A. A breme izkušenj in natrpan decembrski urnik sta terjala svoje. »Viroza + modrostni zob = juhuhu,« je sledilcem kmalu po silvestrovem sporočil Plestenjak. Slaba volja sicer ni trajala predolgo, saj se je sodeč po še eni objavljeni fotografiji kmalu za tem potolažil z ogledom domače stene, na kateri ima obešene plakete v čast svojih najbolje prodajanih plošč.