Tretje mesto na zadnji ženski tekmi v letu 2019 je pripadlo Švicarki Michelle Gisin (+1,72).

Ana Bucik, Maruša Ferk in najmlajša predstavnica slovenske ženske ekipe komaj 18-letna Neja Dvornik se niso prebile v prvo trideseterico in finale.

Slovenske barve v finalu tretjega slaloma sezone je zastopala zgolj Hrovatova, ki je v soboto z 11. mestom na veleslalomu poskrbela za slovenski smučarski dosežek dneva. Temu je zdaj dodala še deseto mesto za drugi najboljši slalomski dosežek v svetovnem pokalu, potem ko je bila osma marca v Špindlerjevem mlinu. Tekmovalka iz Podkorena je v finalu le osvojila svoje prve slalomske točke v tej zimi. Na slalomih tako v Leviju kot tudi v Killingtonu je ostala brez njih. Na treh slalomih v tej zimi je slavila Shiffrinova.

Vodilna v skupnem seštevku svetovnega pokala alpskih smučark je v Lienzu za popoln konec leta osvojila dvojček zmag. V soboto je bila najhitrejša tako v prvi kot tudi v drugi vožnji za prvo veleslalomsko zmago sezone, nato pa vajo ponovila še v slalomu z najhitrejšima vožnjama.

Shiffrinova je v letu 2019 na tekmah za svetovni pokal kar trinajstkrat stala na najvišji stopnički zmagovalnega odra, ob tem je februarja na svetovnem prvenstvu v Areju osvojila še zlati kolajni v slalomu in superveleslalomu.

Sezona se bo nadaljevala po novem letu s slalomoma na Sljemenu nad Zagrebom.