Ta naj bi s svojim pastorkom praznike preživel v samostanu na Atosu v Grčiji, Severina pa naj bi ta čas dopustovala v Solunu, saj je vstop ženskam v omenjeni samostan prepovedan. Ali sta bila Kojić in Severinin sin res v samostanu, ni znano, je pa pevka zagotovo dopustovala v hotelu v Solunu, saj je od tam objavila fotografijo na svojem instagramu. Da je njegov sin v samostanu, naj ne bi vedel niti njegov oče Milan Popović, ki so ga srbski mediji prosili za komentar. Ob novici je bil šokiran.

Samostan na Atosu sicer slovi po tem, da v njem hrane in bivanja ni mogoče kupiti, tamkajšnji menihi namreč sprejmejo vsakogar brezplačno. Do samostana vodijo makadamske poti, srbski mediji pa se že zmrdujejo nad tem, da je Kojić otroka tja peljal v zimskem času, ko naj bivanje tam ne bi bilo najbolj udobno. Sin Aleksander naj bi sicer katoliški del praznikov preživel z mamo, drugi, pravoslavni del po novem letu pa z očetom.

Novica o preživljanju praznikov je najverjetneje zgolj nadaljevanje medijske vojne med nekdanjima zakoncema, ki kljub končanim sodnim postopkom še vedno javno obračunavata drug z drugim.

Pripravila Špela Žagar