Jahta je imela 5 kabin, na njej pa je lahko prespalo 12 ljudi. Imela naj bi še žar, brezžični internet, jacuzzi in priklop za smučanje na vodi. Na njej naj bi pogosto imeli zabave, Marc Anthony je na svojem instagramu objavil več fotografij z znanimi prijatelji, ki se zabavajo na jahti. Nekdanji mož Jennifer Lopez naj bi jahto letos želel prodati, a naj mu to še ne bi uspelo.

Marc Anthony in Jennifer Lopez imata dva otroka, dvojčka Emmo in Maxa, stara 11 let. Nedavno sta se skupaj udeležila njunega božičnega koncerta, ki se ga je udeležil tudi pevkin novi zaročenec Alex Rodriguez. Hči Emma je sicer podobno talentirana kot njena mama in je letos že nastopila na velikem odru z Jennifer Lopez.

Pevka po zaroki z Rodriguezom, ki se je zgodila marca, načrtuje poroko, nominirana pa je bila tudi za zlati globus za najboljšo stransko vlogo v filmu Prevarantke na Wall Streetu.

Marc Anthony ostaja nosilec Guinnessovega rekorda za najbolje prodajanega izvajalca salse in avtorja z največ albumi na prvem mestu Billboardove lestvice v kategoriji plesne latinskoameriške glasbe. Prejel je dva grammyja, 6 latinskoameriških grammyjev in prodal več kot 12 milijonov albumov.

Pripravila Špela Žagar