Tim Roth, ki je sicer znan »tarantinovec«, igral je namreč v filmih Stekli psi, Šund in Podlih osemQuentina Tarantina, je nastopil tudi v tretji sezoni Twin Peaksa ter nedavno v seriji Tin Star. Trenutno na izid čaka pet njegovih filmov.

Zasebna očesna klinika v Zagrebu je sicer priljubljena destinacija za zvezdnike, v njej naj bi operirali že Armanda Assanta pa tudi nekdanjo ženo Donalda Trumpa, Ivano Trump. Prav Armando Assante naj bi bil kriv, da se je glas o zagrebških oftalmologih razširil v igralskem svetu. Kliniko je namreč priporočil znanemu italijanskemu igralcu Francu Neru. Nero je znan po vlogah v filmih, kot sta Bitka na Neretvi in Django. Nero je sicer poleg operacije v Zagrebu imel še druge opravke, saj je snemal film The Match, ki ga režira Jakov Sedlar, film pa govori o življenjski zgodbi Branka Lustiga, nedavno umrlega hrvaškega producenta in prejemnika oskarjev za Schindlerjev seznam in Gladiatorja.

Assante, Nero in Roth po obisku Zagreba vidijo bolje, na isti kliniki pa so operirali tudi Radeta Šerbedžijo, Lepo Breno, Jasmina Stavrosa, Ćira Blaževića, Nedo Ukraden, Francija Keka in Lada Leskovarja.