Še niste dobili božičnice? Nič ne kaže, da jo boste? Potem je zadnji čas, da se priključite naši akciji Božičnica Nedeljskega, in morda se vam bo nasmehnila sreča.

A časa imate le še nekaj dni, saj bomo akcijo končali v ponedeljek, 16. decembra, ko bomo izvedli žrebanje in iz velikega kupa kuponov, ki ste jih poslali, izžrebali dvesto srečnežev, ki bodo prejeli simbolično božičnico Nedeljskega v obliki vrednostne kartice podjetja Lidl Slovenija.

Stopili smo v veseli december, čas, ko so mesta zažarela v tisočerih lučkah, iz dneva v dan pa se stopnjuje tudi praznično razpoloženje. Začenjamo odštevati dneve do novega leta, saj se bo čez dobra dva tedna končalo staro, ki si ga bo vsak zapomnil po svoje. Nekaterim je leto 2019 prineslo marsikaj dobrega, za druge je bilo manj uspešno. Prav vsi pa si želimo, da bi bilo leto 2020 v vseh pogledih dobro.

Naj se torej staro konča z dobrim, zato ne odlašajte in sodelujte v naši akciji, morda boste prav vi srečni prejemnik vrednostne kartice z naloženimi 20 evri, s katero se boste lahko odpravili po nakupih v Lidlove trgovine.

Nekateri sodelujete z enim kuponom, drugi jih pošljete več, saj je tako verjetnost, da pridete do darila, vendarle nekoliko večja. Omejitve ni, upoštevamo pa seveda samo originalne kupone, ne pa fotokopiranih. Natančna pravila najdete na spletni strani www.dnevnik.si/pogoji.

Tako je danes na vrsti že četrti, torej zadnji kupon. Sodelovanje v žrebu tradicionalne akcije Nedeljskega dnevnika in Lidla je zelo preprosto: izpolnite kupon, ga izrežite in nalepite na dopisnico ali v kuverto ter pošljite na naš naslov: Nedeljski dnevnik, p. p. 38, 1001 Ljubljana (s pripisom božičnica ND). Z vsakim poslanim kuponom se povečajo možnosti za srečo pri žrebu, število poslanih kuponov pa ni omejeno.

V naslednjem Nedeljskem dnevniku, ki bo izšel 18. decembra, bo nastopalo zelo veliko naših bralcev, saj bomo objavili seznam dvestotih srečnežev pri žrebu. Ta bo potekal v ponedeljek, 16. decembra, ker čas hitro teče, pa le pohitite, saj kuponov, ki bodo v uredništvo prišli po tem datumu, ne bomo mogli upoštevati pri žrebu.

Prav je, da nekako slovesno sklenemo leto. To vsako leto storimo tudi z akcijo, s katero si lahko bralke in bralci Nedeljskega dnevnika privoščite kakšno lepo presenečenje ob koncu leta.

Odziv na akcijo je vsako leto izjemen in tudi letos ni nič drugače. Dopisnice z izpolnjenimi kuponi prihajajo iz dneva v dan iz vseh koncev iz krajev Slovenije in poštarske vreče se že polnijo.

Vsem izžrebanim bralcem in bralkam bo pred prazniki, ki običajno še dodatno praznijo naše denarnice, vrednostna kartica zagotovo prišla prav. Verjetno nihče ne bo imel večjih težav s tem, kako zapraviti teh dvajset evrov, saj je izbire v teh prazničnih dneh v trgovinah na pretek.

Tokrat torej še zadnjič vabimo k sodelovanju prav vse. Vabljeni tako tisti, ki ste čakali prav na zadnji kupon, kot tisti, ki ste nam že poslali kakšnega, saj več poslanih kuponov čisto nič ne škoduje, kvečjemu poveča možnosti pri žrebu.