Na zadnjo tekmo skupinskega dela lige prvakov se je Juventus odpravil v Nemčijo k Bayerju iz Leverkusna. Cristiano Ronaldo je s 128. zadetkom še enkrat znova dokazal izredno učinkovitost v tem prestižnem evropskem klubskem tekmovanju, potem ko je v 75. minuti po podaji Paula Dybale žogo pospravil za hrbet nasprotnikovega vratarja.

A na tej tekmi Portugalca niso skrbeli zgolj branilci, temveč tudi navijači, ki so kar trikrat vdrli na igrišče, dvakrat med tekmo, enkrat pa po zadnjem sodnikovem žvižgu. Ronaldo je seveda vajen vznesenih posameznikov, pri tretjem, ki se mu je prikradel izza hrbta in ga zgrabil za vrat, pa tudi njemu ni bilo več do smeha. Nemški gostitelj se lahko nadeja Uefine kazni zaradi številnih vdorov na zelenico.

Juventusovo zmago z 2:0 je v sodnikovem dodatku drugega polčasa sicer zaokrožil Gonzalo Higuaín. Italijanski prvaki so s petimi zmagami in remijem gladko osvojili prvo mesto skupine D. Po novi suvereni uvrstitvi med najboljših 16 sedaj čakajo na žreb osmine finala.Oba zadetka in tri navijače pa si lahko ogledate v spodnjih posnetkih.