Dvajsetletnik, ki je v razvojni ligi za ekipo Wheeling Nailers dosegel 11 golov in devet podaj, je zdaj dobil priložnost, da se preseli ligo višje. Za novo ekipo Wilkes-Barre/Scranton Penguins je odigral že dve tekmi in upa, da bo lahko v ligi AHL ostal čim dlje časa.

»Ne vem sicer, kako dolgo bom lahko igral v ligi AHL – ali je to le zaradi poškodb ali za dlje časa –, ampak bom skušal priložnost maksimalno izkoristiti. Pri Wheelingu sem se dobro počutil. Moja pričakovanja v ligi AHL so povezana predvsem s tem, da bi čim več igral. Moj prvi cilj je, da pridobim čim večjo minutažo in pomagam ekipi do zmag,« je dejal Drozg, ki kasneje meri tudi na ligo NHL.

»Igralce v AHL poznam že iz prejšnjih let in iz pripravljalnega tabora Pingvinov. Mislim, da mi je sedaj malce lažje, ko sem dobil vpoklic. Dobil sem dodatno samozavest in motivacijo za naprej. Odigral sem že dve tekmi, na prvo sem prišel kar s kovčki, komaj uro pred začetkom. Za obe tekmi mislim, da sem dobro izkoristil priložnosti. Upam, da jih bom še dobil, da se lahko izkažem in da tukaj ostanem čim dlje,« je še povedal mladi hokejist.