Švicarski as je skupno na smukih zbral že 30 uvrstitev na oder za zmagovalce. S tem dosežkom je osmi najboljši smukač na večni lestvici svetovnega pokala alpskih smučarjev. Na vrhu sta sloviti Avstrijec Franz Klammer in Švicar Peter Müller z 41 smukaškimi uvrstitvami na zmagovalni oder.

Feuzu, ki je februarja 2017 v St. Moritzu osvojil naslov svetovnega prvaka v smuku, je na skrajšani progi Ptic roparic uspela sanjska vožnja. Z brezhibnim nastopom je za velikih 41 stotink sekunde izboljšal dosežek Avstrijca Vincenta Kriechmayrja.

In pri takšni razliki je ostalo do konca. V nadaljevanju je prišlo le do delitve drugega mesta. Isti čas kot Kriechmayr je vpisal tudi Francoz Johan Clarey, četrto mesto pa je pripadlo Avstrijcu Hannesu Reicheltu, ki se je na progi zadržal le dve stotinki sekunde dlje (+0,43).

Feuz, ki je osvojil zadnja dva smukaška globusa (2018, 2019), je bil na zmagovalnem odru na kar dvanajstih od zadnjih 14 smukov, v časovnem obdobju od lanskega januarja.

Slovencev ni bilo med dobitniki točk. Od slovenskega kvarteta je bil najhitrejši Klemen Kosi (+1,60) na 35. mestu. Trideseterico je zgrešil za 14 stotink sekunde. Trilogija v Beaver Creeku se bo sklenila z nedeljskim veleslalomom in dvema Slovencema na startu Žanom Kranjcem in Štefanom Hadalinom.