Butler je dosegel trojni dvojček, saj je strelskemu izkupičku dodal še po 11 skokov in podaj. V Dragićevi ekipi je Bam Adebayo dosegel 24 točk, Tyler Herro pa 22. Pri Washingtonu je bil najučinkovitejši Bradley Beal s 23 točkami. Miami bo naslednjo tekmo igral v ponedeljek proti Chicagu.

Zvezdnik Milwaukeeja Giannis Antetokounmpo, najkoristnejši igralec minule sezone, je svoj petindvajseti rojstni dan proslavil s 27 točkami in 11 skoki za zmago Bucks s 119:91 nad Los Angeles Clippers. A v napadu zmagovalcev ni bil sam, še pet njegovih soigralcev je doseglo dvomestno število točk in Bucks so si priigrali celo 40 točk prednosti.

Milwaukee ima 20 zmag in tri poraze ter je na čelu lige skupaj z najboljšo ekipo zahodnega dela Los Angeles Lakers. Slednji so zmagali trinajstič na zadnjih 14 tekmah v Portlandu proti Trail Blazers s 136:113. Anthony Davis je zbral 39 točk in devet podaj, LeBron James pa 31 točk, sedem skokov in osem podaj. Na zahodnem delu je drugi Dallas Luke Dončića, ki bo nocoj ob 20. uri po slovenskem času gostil New Orleans Pelicans.