Nogometaši v prvi slovenski ligi so po dvajsetih odigranih krogih odšli na dolg zimski premor. Zadnje dejanje v Dnevnikovi rubriki igralec kroga je pripadlo vratarju Domžal Ajdinu Mulaliću, ki je v sredo zvečer zaklenil vrata v Stožicah in pripomogel k zmagi svojega moštva.

Sladka zmaga proti Olimpiji je za Domžalčane le obliž na letošnje rane, saj so igralci v rumenih dresih pristali med največjimi razočaranji sezone v prvi ligi. »Tekmo, ki je bila zares težka, je odločil en sam gol, kar za medsebojne dvoboje z Olimpijo ni ravno značilno. Zmago smo si zaslužili, po vseh padcih, ki smo jih letos doživeli, pa bodo te tri točke služile kot izredna motivacija pred nadaljevanjem sezone. Občutki so še boljši, ko ti takšen rezultat uspe na tretji tekmi zapored, in to pri vodilnem moštvu prvenstva,« je za spletno stran kluba komentiral Ajdin Mulalić. Za njegovo samozavest je bila zelo pomembna prva obramba na začetku tekme, ko je dobil neposredni dvoboj z Juciem Lupeto. Mulalić je v Stožicah odigral petdeseto tekmo v dresu Domžal, zato je bil še posebej ponosen, da je s svojimi obrambami pripomogel k zadnji zmagi v tem koledarskem letu.

V skupnem seštevku Dnevnikovega glasovanja je jesenski naslov osvojil napadalec Olimpije Ante Vukušić, ki je s šestnajstimi zadetki prvi strelec tekmovanja. S tremi točkami zaostanka je na drugem mestu vezist Maribora Rok Kronaveter, ki je bil v minuli sezoni najboljši igralec sezone po izboru našega časopisa in strokovnih sodelavcev. Med prvo peterico bodo prezimili še napadalec Tabora iz Sežane Predrag Sikimić, na četrtem in petem mestu pa sta vezista Aluminija Matic Vrbanec in Mihael Klepač. Prvoligaško dogajanje se bo na sceno vrnilo 22. februarja, ko bo v Ljudskem vrtu večni derbi med Mariborom in Olimpijo.