Začetek decembra je zagotovo že pravi čas za razmišljanje o pričakovanju božiča in novega leta. Otroci se že veselijo Miklavža, ki prihaja v teh dneh, sledita pa še dva od dobrih mož – Božiček in dedek Mraz.

A ne le otroci, tudi odrasli smo še kako veseli kakšnega darilca, ki ga prinesejo dobri možje. Tako december mineva v veselem pričakovanju, v katerem ste zagotovo tudi tisti bralci in bralke, ki upate na to, da vas bo tokrat razveseli »naš« Božiček z božičnico, ki jo prinaša že šestnajsto leto zapored.

Vsako leto znova je število dopisnic s kuponi, ki prihajajo na naslov Nedeljskega dnevnika, ogromno in kaj lahko bi postali kar postojanka pošte. Ob tem naj poudarimo, da lahko kupone pošiljate tako v kuvertah kot na dopisnicah, pri čemer pa bodite pozorni na to, da so dopisnice novejše, torej z oznako B, saj jih sicer pošta zavrača in jih potem žal ne bomo prejeli.

Nekateri sodelujete z enim kuponom, drugi jih pošljete več, saj je tako verjetnost, da pridete do darila, vendarle nekoliko večja. Omejitve ni, upoštevamo pa seveda samo originalne kupone, ne pa fotokopiranih. Natančna pravila najdete na spletni strani www.dnevnik.si/pogoji.

Znesek na darilni kartici, ki jo bodo prejeli naši izžrebanci, resda ni tako visok, to je 20 evrov, pa vendarle dovolj velik, da z njim lahko poskrbite za kakšno prijetno praznično presenečenje.

Vsak dodaten evro v tem času pride prav in še kako so lahko veseli tisti, ki jih delodajalci ob koncu leta razveselijo s kakšnim dodatkom. A takšni so na žalost vse bolj redki.

V Dnevnikovi hiši smo letos skupaj z Lidlom Slovenija poskrbeli, da bodo izžrebani bralci in bralke Nedeljskega dnevnika pred prazniki dobili božičnico, in sicer v obliki darilne kartice Lidla, na kateri bo naloženih dvajset evrov. S tem bodo lahko po svojih željah kupili kaj zase v vseh trgovinah Lidla po Sloveniji.

Tako je danes na vrsti že tretji kupon, zadnjega, četrtega, bomo objavili prihodnji teden. Sodelovanje v žrebu tradicionalne akcije Nedeljskega dnevnika in Lidla je zelo preprosto: izpolnite kupon, ga izrežite in nalepite na dopisnico ali v kuverto ter pošljite na naš naslov: Nedeljski dnevnik, p. p. 38, 1001 Ljubljana (s pripisom božičnica ND). Z vsakim poslanim kuponom se povečajo možnosti za srečo pri žrebu, število poslanih kuponov pa ni omejeno.

Že zdaj lahko napovemo, da bo v Nedeljskem dnevniku, ki bo izšel 18. decembra, nastopalo zelo veliko naših bralcev, saj bomo objavili seznam vseh tistih, ki bodo imeli srečo pri žrebu. To bo potekalo v ponedeljek, 16. decembra, ker čas hitro teče, pa le pohitite, saj kuponov, ki bodo v uredništvo prišli po tem datumu ne bomo mogli upoštevati pri žrebu.

Morda boste izžrebani prav vi. Sodelujete torej v naši praznični akciji, saj se lahko sreča hitro obrne tudi na vašo stran.