V četrtek bo precej jasno, na jugovzhodu pa občasno tudi pretežno oblačno. Del dopoldneva bo po nižinah v notranjosti megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem ob burji do 10 stopinj Celzija.

Obeti: V četrtek bo na Primorskem in v višjih legah precej jasno, po nižinah v notranjosti pa se bo večji del dneva zadrževala megla. Burja na Primorskem bo ponehala. V petek se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo, drugje po nižinah bo po jutranji megli nekaj sonca. Zapihal bo jugozahodnik. Topleje bo.

Vremenska slika: Vremenska fronta se je pomaknila nad južni Balkan, nad zahodno in srednjo Evropo je obsežen anticiklon. Nad naše kraje doteka s severovzhodnimi vetrovi hladnejši in bolj suh zrak.

Napoved za sosedje pokrajine: Danes bo prevladovalo sončno vreme, le v krajih vzhodno od nas bo več oblačnosti. Ob Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja. V četrtek bo precej jasno, po nižinah v krajih vzhodno od nas se bo večji del dneva zadrževala megla. Ob Jadranu bo še pihala burja.