Indijski policist Ranjit Singh je pred štirimi leti zaslovel, ko je nekdo na družbenih omrežjih objavil posnetek, kako poplesuje med urejanjem prometa v križišču. Posnetek je hitro postal viralen, Singh pa nekakšen lokalni zvezdnik v Bhopalu, glavnam mestu centralnoindijske zvezne države Madja Pradeš.

Oboževalci poplesujočega policista so te dni razočarani. Nekdo je namreč brkatega Singha znova posnel pri opravljanju dela, le da policist tokrat ni plesal, pač pa so pele njegove pesti, ko se je znesel nad voznikom rikše. Nesrečni možakar je menda zapeljal v napačno smer, kar je resen prekršek, a se ne kaznuje s fizičnim nasiljem. Posnetek, ki je pokazal temno plat plešočega policista, prikazuje, kako je ta prekoračil mejo in se s pestmi in brcami znesel nad šoferjem.

Številni uporabniki facebooka so ostro kritizirali Singhovo vedenje, češ da je nesprejemljivo in kvari ugled mesta. »Nima se pravice takole znesti nad ubogim voznikom rikše. Me zanima, ali bi ravnal enako, če bi v napačno smer zapeljal voznik terenca,« se sprašuje eden od uporabnikov. Nekateri med njimi pa so policistu, ki sicer z entuziazmom opravlja svoje delo, pripravljeni oprostiti ta spodrsljaj.