Počasi, a zanesljivo se približuje decembrski praznični čas. Novembrsko sivino bodo nadomestile številne lučke, ki bodo konec tedna zasijale po večjih slovenskih mestih. Čas zabave, radosti, pričakovanj, ki je pred nami, je po mnenju mnogih najlepši čas v letu.

To je seveda tudi čas nakupov, saj prihajajo trije dobri možje: najprej Miklavž, za njim Božiček in za tiste, ki še verjamejo, tudi dedek Mraz. V trgovinah nas že nekaj časa pozdravljajo parkeljni, ponujajo se čokolade in druge praznične dobrote, ki jih v teh dneh ne sme manjkati.

Za vse našteto pa seveda pride prav vsak evro.

Zato na Nedeljskem dnevniku tudi letos nismo pozabili na vas in ponovno pripravljamo lepo praznično presenečenje, saj bomo v sodelovanju s trgovskim podjetjem Lidl Slovenija izpeljali tradicionalno akcijo Božičnica. Z njo bomo razveselili kar dvesto naših bralcev, ki bodo prejeli 20 evrov, s katerimi se bodo lahko odpravili po nakupih v katero koli Lidlovo trgovino po Sloveniji.

Za tiste, ki naše akcije še ne poznate, naj povemo, da je vaša naloga sila preprosta. Vse, kar morate narediti, je, da izrežete kupon, ga pravilno izpolnite in nam ga pošljete – na dopisnici ali v ovojnici. Mi bomo kupone skrbno zbirali do sredine decembra, potem pa bomo iz vseh vreč kuponov, ki jih bomo prejeli, izžrebali dvesto srečnežev, ki bodo prejeli božično-novoletno darilo v vrednosti 20 evrov.

Tokrat objavljamo drugega od štirih kuponov, s katerimi boste v naši in vaši akciji lahko sodelovali vsi bralci Nedeljskega. Z vsakim poslanim kuponom boste postali kandidatka ali kandidat za simbolično božičnico. Pošljete lahko tudi več kuponov, vendar morajo biti originalni, ne fotokopirani.

Z veseljem ugotavljamo, da vaša pošta z izpolnjenimi kuponi, tako kot vsa leta doslej, tudi letos že prihaja na naslov našega uredništva. Danes objavljamo drugi kupon, pri čemer lahko vsakdo pošlje po več kuponov in si tako zagotovo malce poveča možnosti za srečo pri žrebu.

Izrežite in izpolnite kupon ter nam ga pošljite na naš naslov: Nedeljski dnevnik, p. p. 38, 1001 Ljubljana (s pripisom Božičnica ND). Natančna pravila najdete na spletni strani www.dnevnik.si/pogoji.

Akcija bo trajala do vključno ponedeljka, 16. decembra 2019, ko bo na vrsti žrebanje iz – kot pričakujemo tudi letos – ogromnega kupa pošte. Seznam dvesto srečnih izžrebancev, ki bodo še pred prazniki dobili darilno kartico, bomo sredi decembra objavili v Nedeljskem dnevniku.