Ne glede na slog vašega modernega ali tradicionalnega doma so lesena vhodna vrata izvrstna izbira, saj se poleg vizualne privlačnosti ponašajo tudi s številnimi drugimi prednostmi. Pomagajo zmanjšati račun za ogrevanje ter nudijo neverjetno zvočno izolacijo, zaradi česar se lahko v svojem domu popolnoma sprostite.

So izdelek narave, ki zadošča potrebam sodobnega človeka

Les je material, ki nudi odlično toplotno izolacijo ter popolno prilagoditev vašim željam, saj je njegovo strukturo in barvo mogoče prilagajati ter prikrojiti lastnemu slogu in okusu. V široki paleti lesnih materialov boste našli slog, ki ustreza arhitekturnemu dizajnu vaše hiše. Predstavlja prefinjen in varen vhod v vaše domovanje. Večina ljudi si lesena vrata še vedno predstavlja kot preprost, enokrilni vhod, vendar so sodobna lesena vhodna vrata veliko več. Zadoščajo potrebam sodobnega človeka in njegovega bivališča. So čudovit izdelek narave in nas čustveno povežejo s hišo. V nas vzbujajo toplino in pričajo o slogu lastnika.

Lesena vhodna vrata Pirnar

Trendi se skozi različna obdobja ponavljajo, dandanes pa se mnogi želijo vrniti nazaj k naravi, zato nismo presenečeni, da tudi mojstri arhitekturne industrije zapovedujejo uporabo lesa. Prednost lesenih materialov je trdnost, trpežnost in trajnost, zato so lesena vhodna vrata odlična ekološka izbira za čase, v katerih živimo.

Vsaka lesena vrata so unikatna

Vsako drevo ima svoj odtis, zato ste lahko ob izbiri lesenega vhoda pomirjeni – nihče vas ne bo kopiral. Vrata bodo edinstveno vaša, z neponovljivim pečatom, ki bo samo naš. Če želite dizajn vrat popolnoma prilagoditi svoji viziji, ga lahko poljubno kombinirate z drugimi materiali, na primer z aluminijem ali s steklom.

Pirnar Ultimum Pure lesena vhodna vrata

Steklo in les poskrbita za ekskluziven spoj modernega s tradicionalnim in tako izrazita vaš prefinjen slog. Toplina lesa ter hladnost in eleganca stekla se v Pirnarjevi liniji Pure zliva v povsem gladko površino brez odvečnih robov in prehodov.

Izbirate lahko med tremi vrstami lesa

Vaša lesena vrata so lahko izdelana iz treh možnih vrst lesa:

- Smreka je med najbolj priljubljenimi drevesnimi vrstami v Sloveniji. Smrekov les prepoznate po tipičnem svetlem videzu in dobro vidnih ravnih lisah. Smreka je odlična izbira za vse tiste, ki bi radi barvo vhodnih vrat popolnoma uskladili z barvo fasade.

- Macesen boste prepoznali po rdečkastorjavi barvi, ki je na voljo v sedmih različnih lazurah in oljih.

- Hrastov les je trd, težak, odporen in trajen, zato je tako priljubljena izbira za izdelavo lesenih vhodnih vrat. Zanj je značilna svetlo siva ali rahlo rjavkasta barva, z lazurami in olji pa lahko dosežemo tudi druge odtenke.

Spoj klasike in modernega

Čeprav imajo lesena vhodna vrata na prvi pogled precej klasično in tradicionalno podobo, to ne pomeni, da niso nadgrajena z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami. Nudijo lahko najvišjo vrednost toplotne izolativnosti, za zaklepanje pa se lahko namestijo tudi najsodobnejše elektronske ključavnice, kot je na primer čitalnik prstnega odtisa.

Izberite luksuzna vrata vaših sanj

Vhodna vrata so pogosto prva stvar, ki jo obiskovalci opazijo, ko vstopijo v vašo hišo. Z lesenimi vhodnimi vrati boste ustvarili občutek topline in pridih vašega življenja v stiku z naravo. Proizvajalec vhodnih vrat Pirnar bo za vas skrbno ročno izdelal in namestil luksuzna vhodna vrata vaših sanj, s pomočjo katerih boste vstopali v širni svet ter se zatem vračali nazaj v varno zavetje svojih najdražjih.