Dragić sicer ni imel najbolj naravnane strelske naprave, saj je zgrešil vse tri mete z razdalje za tri točke ob metu iz igre 2:8. Zadel je dva prosta meta iz štiri poskusov. Najbolj sta se izkazala Bam Adabayo z 21 točkami in 13 skoki ter Jimmy Butler s prav tako 21 točkami. Miami naslednja tekma čaka v sredo v gosteh pri Houstonu.

Izjemen večer je imel najkoristnejši igralec minule sezone Gianis Antetokounmpo, ki je za zmago Milwaukeeja nad Utahom s 122:118 dosegel 50 točk, čemur je dodal še 14 skokov. Prvič v tej sezoni je dosegel 50 točk. To je bil sicer njegov 17. zaporedni dvojni dvojček. Milwaukee je prišel do osme zaporedne zmage.

Zmage se je veselila tudi ekipa Los Angeles Lakers, ki je še drugič v tej sezoni ugnala razglašeno ekipo San Antonio Spurs s 114:104. LeBron James je bil v ospredju pri jezernikih s 33 točkami in 13 podajami.

Na vrhu razpredelnice vzhodne konference ostaja s 14 zmagami in tremi porazi odlični Milwaukee. Se je pa na drugo mestu s sedmo domačo zmago zavihtel Dragićev Miami, ki ima na svojem računu 12 zmag in štiri poraze. Enak izkupiček imata tudi zasedbi Boston Celtics in branilci naslova Toronto Raptors.

Na vrhu zahodne konference je ekipa LA Lakers (15:2). Kolektiv iz Dallasa Mavericks z letos izjemnim Luko Dončićem je četrti (11:5).