Da ima resnično pozorne in zveste gledalce, pa dokazujejo poročila o napakah, ki so jih gledalci odkrili med gledanjem serije.

Občinstvo je prve napake v seriji odkrilo že v prvi epizodi druge sezone, ko so v ozadju opazili Iskrino televizijsko anteno loga 3, ki v času, ko se odvija serija, torej v letih 1933 in 1934, še ni obstajala. Številni so se na račun pozornega iskanja napak tudi pošalili in v posnetke iz serije dodali podobe avtomobilov, kot sta mini cooper in smart.

Bolj kot zgodovinske napake pa razburjajo prizori spolnih odnosov. Teh je bilo že v prvi sezoni kar nekaj, trenutno pa srbske medije najbolj vznemirja prizor med igralcema Natašo Ninković in Andrijo Kuzmanovićem, ki ga je časnik Kurir že opisal za najboljši seksualni prizor na srbski televiziji vseh časov.

Poleg prizora s Kuzmanovićem, ki tudi sicer velja za enega najprivlačnejših igralcev v seriji, občinstvo navdušujejo igralske sposobnosti Alekseja Bjelogrlića, sina režiserja, igralca in avtorja serije Dragana Bjelogrlića. Tudi mladi Bjelogrlić je namreč v seriji dobil svoj prizor s seksom, in sicer z Milico Tomašević, srbsko televizijsko voditeljico oddaje Luda narodna noć. Tako Tomaševićeva kot Ninkovićeva v seriji igrata prostitutko, zaradi česar je bila serija deležna kritik, da naj bi bili ženski liki pretirano stereotipizirani.