Milwaukee je z dvanajsto zmago na 15 tekmah prevzel vodstvo v razvrstitvi vzhodne konference. Boston Celtics ima ob eni odigrani tekmi manj eno zmago manj. Na tretjem mestu je Miami Heat Gorana Dragića z desetimi zmagami in tremi porazi.

Na Zahodu je najbolj prepričljiva ekipa Los Angeles Lakers z 12 zmagami in dvema porazoma. Teksaška zasedba Dallas Mavericks, za katero igro dvajsetletni slovenski košarkarski fenomen Luka Dončić pa zaseda peto mesto, izkupiček devetih zmag in petih porazov si deli z ekipo Utah Jazz.

Najkoristnejši igralec rednega dela minule sezone 24-letni Grk Antetokounmpo je v Milwaukeeju prikazal eno najboljših predstav v letošnji sezoni. Vpisal je 15 podaj, kar je njegov najboljši dosežek na tekmi v podajah v ligi NBA, zraven pa je imel še 24 točk in 19 skokov za svoj drugi trojni dvojček v sezoni. Skupno je v ligi NBA vknjižil že šestnajst trojnih dvojčkov. Bledsoe se je ob tem izkazal s 30 točkami.

Portland je bil sicer brez svojega prvega moža Damiana Lillarda, ki je tekmo izpustil zaradi bolečin v hrbtu, manjkala pa sta tudi Zach Collins in Hassan Whiteside. CJ McCollum je bil najbolj učinkovit na tekmi s 37 točkami, desetimi podajami in šestimi skoki, a je njegovo moštvo doživelo poraz.

New Orleans si je priboril tretjo zaporedno zmago. Brandon Ingram je 15 od 28 točk dosegel v zadnji četrtini. Izkazala sta se tudi JJ Redick s 26 točkami in Jrue Holiday s 23 točkami in devetimi podajami.