Krompir je okoli 1 evro za kilogram, šopek peteršilja 0,50 evra, čebula 2 evra za kilogram, šalotka 6 evrov za kilogram, česen pa 3 evre za četrt kilograma, nekje tudi 10 evrov za kilogram. Za brstični ohrovt je treba odšteti 8 evrov za kilogram, brokoli je med 2,50 in 4 evri za kilogram. Por in zelena sta okoli 3 evre za kilogram, zeleno zelje v glavi okoli 2,50 evra za kilogram. Koromač je med 3 in 4 evre za kilogram, najde pa se tudi regrat, ki je 2 evra za četrt kilograma. Solate, endivija in radič castelfranco so v povprečju po 3 evre za kilogram, radič verona je 6 evrov za kilogram. Špičasto zelje pa boste našli tudi po 1,50 evra za kilogram. Na zunanjih stojnicah tržnice je mogoče kupiti tudi orehova jedrca, stanejo 15 evrov za kilogram.nm