Ameriška igralka Kathleen Turner je gostovala v pogovorni oddaji Andyja Cohena, kjer jo je gostitelj v seriji kratkih vprašanj postavil tudi pred izziv: kateri igralec se je najslabše poljubljal? Petinšestdesetletnica je kot iz topa izstrelila ime pokojnega Burta Reynoldsa, s katerim sta leta 1988 igrala v filmu Switching Channels.

Čeprav je znano, da se igralca nista razumela, je k razočaranju verjetno pripomoglo tudi dejstvo, da bi se igralka v filmu morala poljubljati z nekom drugim. Komedijo Switching Channels bi namreč morala snemati z Michaelom Cainom, s katerim sta tudi vadila prizore in jih nekaj posnela, vendar je Caine na koncu svoje sodelovanje moral odpovedati, saj se je zavleklo snemanje drugega dela Žrela, igralka pa je bila noseča, zato snemanja niso mogli prestaviti. Po vajah in nekaj poskusih, da bi vendarle posneli film s Cainom, se je producent na koncu odločil, da najame Reynoldsa ali kot ga je v oddaji poimenovala igralka, »Burta Kaj-je-že«.

Da, Reynolds in Turnerjeva nista imela najboljšega odnosa. Reynolds je lani prav v oddaji Andyja Cohena, v kateri je gostoval malo pred svojo smrtjo, dejal, da je Kathleen Turner precenjena igralka, ona pa je pozneje v intervjuju za Vulture dejala, da je med snemanjem filma Switching Channels precej trpela. »Delati z Reynoldsom je bilo grozno. Prvi dan, ko je prišel na snemanje, me je spravil v jok.«

Za slabe odnose naj bi bile krive njegove izjave, da ne bo pustil, da ga v filmu zasenči ženska, njegovo vedenje pa naj bi bilo šokantno. Da ostane pri filmu, je igralko prepričal njen mož, vzdušje na snemanju pa je bilo tako slabo, da se je ekipa razdelila na njeno in Reynoldsovo stran. »Kar se tiče igranja, mislim, da mi je uspelo vso to negativnost odmisliti, nisem pa prepričana, da je to uspelo tudi Burtu,« je bila v intervjuju ostra Turnerjeva.

Kathleen Turner je v oddaji Andyja Cohena spregovorila tudi o vlogi, po kateri jo verjetno najbolj poznajo mlajše generacije. V seriji Prijatelji je namreč igrala očeta enega od glavnih likov, Chandlerja Binga, a je priznala, da te vloge danes ne bi sprejela.

K sodelovanju jo je sicer povabil eden od ustvarjalcev serije, ki je prišel do nje v zaodrje, ko je nastopala v San Franciscu. Ob ponudbi, da odigra vlogo Chandlerjevega očeta, si je mislila: »Dobro, vloga, v kateri ženska igra moškega, ki uprizarja žensko. Tega še nisem počela,« in privolila. Nastopila je v nekaj epizodah serije, igralec Matthew Perry, ki je igral Chandlerja, pa naj bi jo še danes klical »oče«.

Čeprav je Kathleen Turner nastopila v številnih filmih, še danes nekoliko obžaluje, da je zavrnila vlogo, za katero bi dobila 5 milijonov dolarjev. Igralki se je namreč scenarij zdel tako slab, da je napol v šali, napol zares svojemu agentu rekla, da zanjo želi 5 milijonov. Agent ji je dejal, da je to začetna ponudba, in čeprav bi si lahko izborila še višji honorar, je vlogo zaradi obupnega scenarija zavrnila. »Ta film je zanič. In imela sem prav.« Vlogo je na koncu sprejela Sharon Stone, šlo pa je za film King Solomon's Mines.

Kathleen Turner je sicer najbolj znana po filmu Telesna strast (Body Heat), te dni jo lahko vidimo v seriji The Kominsky Method, nastopila pa bo tudi v seriji Dolly Parton's Heartstrings.