GOSTOLJUBJE. ŠPORT. PRESENEČENJA.

Nassfeld na Koroškem je edinstven, kar zadeva velikodušno gostoljubje, prostrane proge, zagotovljen sneg in čudovit razgled na gorske grebene. Kdor se odloči za to smučišče, ki se uvršča med TOP 10 smučišč v Avstriji, zagotovo ne bo razočaran. Še več, smučišče dodatno navduši s številnimi presenečenji, ki vam bodo zvabila nasmeh na obraz. Kajti v vseh "kotičkih" smučarskega središča, ki se ponaša s 30 sodobnimi žičnicami in sedežnicami ter 110 kilometri prog, bodo smučarji, ki imajo radi šport in zimske radosti, naleteli na številne posebne ponudbe.

ZABAVA NA POBOČJIH, POLNA PRESENEČENJ, ZAGOTOVLJENA

Obiskovalce Nassfelda čaka snežni park "The Snake", območja za prosto smučanje (freeride) in proge Ski Movie. Na informacijskih tablah preprosto poiščite oznako "Nice Surprise" in doživite zimski šport na povsem nov način! Smučarska sezona se letos odpira z Miklavžem, 6. decembra.

Zakaj je Nassfeld presenetljivo velikodušen? Ker ponuja naslednja presenečenja:

- največje smučišče na Koroškem,

- 110 km smučarskih prog,

- 30 modernih gondol, sedežnic in žičnic,

- eno izmed najboljših TOP 10 smučišč v Avstriji,

- otvoritev sezone: 06.12.2019,

- 100 ur več sonca kot katerakoli druga lokacija v Severnih Alpah,

- 25 smučarskih koč / različnih restavracij,

- pregovorno zagotovljena velika količina snega (pozimi 7-8 m snega).

KULINARIČNO IN SONČNO PRESENEČENJE

Tudi v kulinaričnem smislu je veliko presenetljive raznolikosti. S posebnim užitkom boste "vijugali" med tradicionalnimi koroškimi smučarskimi kočami in italijanskimi "ristoranti". Vendar pa mediteranskega vzdušja ne bodo pričarale le italijanske dobrote, temveč bo številne smučarje presenetilo predvsem več ur sonca, kar je značilno za južna alpska pobočja, smučarsko središče Nassfeld pa se lahko pohvali z največ urami sonca v celotni alpski regiji!

KUL. PRESENEČENJA. ZA DRUŽINE Z OTROKI.

Nassfeld je smučarsko središče, ki je kot ustvarjeno za otroke! Tiste najmlajše in tiste mlade po srcu – ponuja se vam priložnost, da zopet najdete otroka v sebi tudi vi. V vsakem "kotičku" lepo urejenega smučišča s sodobnimi žičnicami in sedežnicami ter kilometri prog za vse težavnostne stopnje vas čakajo posebna presenečenja, ki jih morate odkriti skupaj z vašimi najmlajšimi. Najboljše pri tem pa je navdušenje, ki bo navdalo otroke na vsaki gozdni poti, ob vsaki prepreki na progi "The Snake" in na vsaki drugi pustolovski lokaciji. Starši pozor: navdušenje je nalezljivo! Na informacijskih tablah bodite pozorni na napis "Nice Surprise" in na novo odkrijte lepote smučanja z otroškimi očmi!

Nekoliko bolj izkušene "umetnike na dilcah" med otroki čakajo tudi proge Ski-Movie, snežni park, Shred-School v predelu snežnega parka in območja za prosto smučanje, kjer lahko osupljivo dobro "mečejo čas v zrak". Za začetnike pa so na voljo tri profesionalne šole smučanja, BOBO-Miniclub, tri zavarovana območja, kjer lahko otroci vadijo … in še pestra izbira špagetov ter pic v italijanskih restavracijah ali lokalnih dobrot v 25-ih tradicionalnih kočah. Ni čudno, da tukaj otroški pogledi žarijo kot sonce.

KUL. PRESENEČENJA. ZA OTROKE VSEH STAROSTI.

Super presenečenjem na Koroškem kar ni videti konca. Preverite zanimive ponudbe za družine z otroki (najstniki, starejši, mlajši, najmlajši). Poglejmo, kaj še ponujajo otokom prijaznega in raznolikega v Nassfeldu:

- Otrokom prijazni hoteli.

- Otroci do 9 let bivajo brezplačno.

- Otroške sedežnice – za pomoč pri izhodu.

- Otroško varstvo v mini klubu BOBO.

- Šola smučanja Bobo-Kidsski.

- Tri varne začetniške proge.

- Še več smučarskih šol.

- Posebne smučarske proge, prilagojene otrokom različnih starosti in z različnim znanjem: Kača, Tek na smučeh, Snežni park, Zabavna območja, Šola pri Shred-u.

Sedaj pa vam ne preostane drugega, kot da preverite in uskladite proste datume in termine s svojim partnerjem/partnerico in otroke razveselite z novico o super kul zimskih aktivnih počitnicah, ki jih nikoli ne boste pozabili. Presenečenje zagotovljeno, pa ne samo eno! Vabljeni na Koroško!