Četrtkova tekma evropske lige med Wolverhamtonom in Slovanom iz Bratislave, ki jo je z 1:0 dobil angleški predstavnik, se je nesrečno in predčasno končala za gostujočega branilca Kenana Bajrića. Štiriindvajsetletni Slovenec je namreč v zaključku tekme ob poskusu strela domačina Raula Jimeneza s škarjicami prejel močan udarec v glavo. Bivši nogometaš Olimpije je pri tem izgubil zavest, posredovati pa je moralo tudi zdravniško osebje, ki ga je na nosilih odneslo z igrišča.

»Bajrić je pri zavesti, a ima pretres možganov. Sprva se je zdelo, da gre za zares hudo poškodbo, saj je prejel močan udarec v glavo. Žal ne bo odpotoval z nami domov, saj mora ostati na opazovanju v bolnišnici,« je po tekmi sporočil trener Slavije Jan Kozak.

Bajrićev krvnik Jimenez je sicer le nekaj minut po storjene prekršku dosegel edini gol na tekmi, a zadetka ni proslavljal, po obračunu pa se Bajriću tudi opravičil za nenamerno poškodbo. »Vsem je težko. Ne vem, kaj naj povem. Upam, da bo z njim vse v redu,« je bil zaskrbljen Mehičan.