Za domačo ekipo so zadeli tudi Michael Amadio, Kyle Clifford in Matt Roy. Vratar Jack Campbell pa je ubranil 24 strelov tekmeca.

Za Chicago so zadeli Dominik Kubalik ob igralcu več, David Kampf in Jonathan Toews, ki je izenačil na 3:3 in dobro minuto pred koncem rednega dela izsilil podaljšek. Corey Crawford pa je zaustavil kar 40 strelov domačih na gol Chicaga. Slovenski hokejski as Anže Kopitar se ni vpisal med podajalce ali strelce. Kopitar tako ostaja pri 13 točkah, štirih golih in devetih podajah na 14 tekmah v tej sezoni. Skupno je v ligi NHL zbral 901 točk.

To je bila njegova že peta zaporedna tekma, ko ni zadel gola. V tem nizu pa je trikrat ostal tudi povsem brez točkovnega izkupička, pri zmagi in porazu proti Chicagu in pri porazu proti Minnesoti.

Trener kraljev Todd McLellan je po štirih zaporednih porazih vendarle lahko pohvalil varovance: »Končno imam dobre občutke po tekmi, čeprav bi se moral počutiti pravzaprav odlično. Mislim, da tako dobro nismo igrali kar nekaj zadnjih tretjin. Bili smo zbrani in zdržali do konca, po padcih v igri pa smo se znali znova pobrati.«