Na tekmi v Atlanti se je spet izkazal novinec vročice Kendrick Nunn, ki je z 28 točkami dosegel svoj strelski rekord kariere, skupno pa je na prvih petih tekmah v NBA dosegel 112 točk, kar je največ v zgodovini lige med vsemi igralci, ki jih niso izbrali na naboru NBA. »To je po svoje kar neverjetno,« je dejal Nunn, pred tem košarkar univerze v Michiganu, in dodal: »Vse, kar sem potreboval, je bila priložnost.«

Tyler Herro, še en novinec v dresu Vročice, ki je dobila štiri od petih tekem, je k zmagi dodal 17 točk. Nunn in Herro sta izkoristila asistence Jimmyja Butlerja, ki jima je podelil 11 žog. Prvi strelec Atlante je bil Jabari Parker s 23 točkami, DeAndre Bembry je zbral 18 točk, deset skokov in osem podaj.

Naslednja tekma Miami čaka v noči na ponedeljek, ko bo v domači dvorani gostil Houston. Prvenec v ligi NBA je dočakal tudi Čančar, ki pa mu je trener Denverja, ekipa je s 107:122 izgubila na gostovanju pri New Orleans Pelicnas, namenil le dve minuti, tako da je njegova statistika ostala prazna.