Zaradi temperatur na stojnicah tudi še niso opustili škropljenja zelenjave, »pa saj je poletje«, opravilo z besedami pospremi branjevec. Sicer sprememb pri cenah solat v glavah različnih vrst ni, gibljejo se okoli 3 evre na kilogram, čeprav jih je na posameznih stojnicah mogoče kupiti tudi po 2 evra na kilogram. Špinačo ponujajo po 1,5 evra za četrt kilograma, motovilec pa po 2,5 do 3 evre za četrt kilograma. Vendar ta zimska solata potrebuje še nekaj mraza, slane. Zato bo, da bo bolj kompakten, treba še nekaj časa počakati. Se pa vsaj na eni stojnici že najde čisto prvi radič verona, zanj je treba odšteti 2 evra za četrt kilograma.

Cene gomoljne zelene, kolerabe, rdeče pese, črne redkve in korenja so večinoma 2 evra na kilogram. Prodajalka zelenjave z izhodiščno ceno 3 evre na kilogram pa jih v beri za juho prav tako proda po 2 evra za kilogram. Pivska repa in pastinak sta po 3 evre na kilogram, enako ceno ima v povprečju tudi cvetača, čeprav se najde tudi za 3,5 evra na kilogram. Šopek kodrolistnega ohrovta je okoli evro na šopek.

Kostanj je mogoče dobiti po 2 do 3,5 evra na kilogram, marone pa po 5 do 6,5 evra na kilogram. Fige so od 4 do 6 evrov na kilogram. Vse več, veliko, pa je kakija. V košarici stane od 1,5 do 2,5 evra, na kilogram pa se cene gibljejo od 1,5 do 3 evre na kilogram. Ceno mu določa stanje, obtolčen je seveda manj. Kaki vanilja je po 2 do 4 evre na kilogram. Mandarine pa so tam nekje od 2 do 2,5 evra na kilogram.