Skrivnosti so krojile uspešen teden za slovenske zvezdnike. Pripravljajo se novi projekti, lepotice pod suknjiči ne nosijo nič, podrobneje pa se je govorilo o zdravstvenem stanju najbolj izpostavljenih slovenskih politikov.

Jan Plestenjak je (spet) v intimnem razmerju z neznanko

Konec oktobra smo, pa je čez dan prijetnih dvajset stopinj in še več. Pravi jesenski raj. Nič čudnega, da je slovenska zvezdniška scena navdihnjena kot že dolgo ne in da so v fazi priprav že za božično-novoletne vragolije. V Slovenskih novicah so po rednem preverjanju družabno-medijskega delovanja slovenskega ozvezdja ugotovili, da, kot vse kaže, skupinica glasbenih superzvezdnikov pripravlja nov božično-novoletni napev. Glasbeni projekt naj bi bil sicer še skrivnostne narave, jasno naj bi bilo le to, da so v skupini, ki je po informacijah Novic že posnela tudi videospot, Nuša Derenda, poskočni muzikant Dejan Krajnc, Jan Plestenjak, čuk Jože Potrebuješ, Alya, Boštjan Romih, Jasna Kuljaj, Rok Lunaček, Klemen Bunderla in Kvatropirci. Najbolj fatalni moški leta 2019 po izboru revije Avenija Jan Plestenjak je vpleten še v eno skrivnostno navezo. Po poročanju revije Zvezde Lady je spregovoril o svoji skrivnostni ženski, s katero naj bi imel že šest let intimno razmerje. A o njenem imenu in o tem, ali jo slovenska javnost, ki se bolj zanima za tovrstne skrivnostne primere, pozna, za zdaj molči. »Saj ni pomembno ime, pomembna je vsebina. Vem, da vam je pomembno ime, a ne bova se razkrila. Nikoli,« je vehementno odgovoril in še navrgel, da gre za zelo zabavno zvezo, ki traja in potem spet mine, in da ne ve, zakaj mu nenehno govorijo, da je preveč skrivnosten, ker to sploh ni. »Po moje ni tako odkritega človeka, kot sem jaz,« je sklenil pogovor o skrivnostnih razmerjih.

O imenu svoje skrivnostne lepotice bi moral govoriti še Domen Valič, trenutno glavna slovenska filmska zvezda, saj igra glavno vlogo v partizanskem filmu Preboj. »Ste zaljubljeni, kako ji je ime?« se je glasilo vprašanje revije Zarja Jana. Odgovor: »Ne, nisem zaljubljen, čeprav ima prav gotovo ime – le poznam je še ne,« je po filozofsko razložil priljubljeni TV-voditelj in igralec.

Dekle Luke Dončića pod suknjičem ni nosilo ničesar

Na vprašanja o ljubezni in imenih ljubljenih ima skope odgovore še ena najlepših Slovenk vseh časov Bernarda Marovt, ki je o zadevah srčne narave razpravljala v reviji Suzy. Miss Jugoslavije leta 1983 in prva slovenska manekenka oziroma fotomodel, ki danes kot uspešna poslovna ženska dela v Italiji, je povedala, da o ljubezenskem življenju ne misli razpredati pred sorojaki. »Ljubezensko življenje navadno ohranim zase. Vedno dam v ospredje delo, nimam družine. Tako sem se odločila in za tem trdno stojim,« je povedala Marovtova. V nasprotju z njo Anamaria Goltes s takšnimi vprašanji nima težav. Ves svet ve, da je manekenka, model, nekdanja top smrklja ter izbranka najbolj znanega Slovenca, košarkarja Luke Dončića. Goltesova je, medtem ko njen fant začenja novo sezono v NBA, po poročanju portala zadovoljna.si obiskala ljubljanski teden mode. V izčrpnem poročilu so zapisali, da je za prvi dan mična svetlolaska izbrala »casual stajling«, za drugega pa »drznejši stajling, s katerim je še enkrat potrdila, da je prava kraljica. Črne kolesarske pajkice in črn blazer, ki so ga krasile bele krone in pod katerim Anamaria ni nosila ničesar, so bili zadetek v polno, pika na i celotnemu videzu so bili klasični črni salonarji, medtem ko je bil njen make up preprost in minimalističen.«

Dekle, pravzaprav že žena slovenskega košarkarskega junaka Stipeta Modrića, je športna voditeljica Sanja Modrić. V reviji Zvezde Lady je priznala, da je zdaj, ko je voditeljica na komercialni televiziji, bolj izpostavljena javnosti kot prej, a tudi zanikala govorice, da ji je s prestopom z javne na komercialno TV padla sekira v med, kot so se pojavili zlobni komentarji. »Že nekaj časa sem bila na nacionalki nesrečna, ker nisem videla pred seboj nekega izziva. Bila sem v službi, ki je sicer varna, redna, kar si v današnjem času marsikdo želi, nisem pa videla nekega vznemirjenja in izziva pred seboj,« je o sekiri v medu razložila komercialno priljubljena Modrićeva.

Popovič odpira diskoteko, Janković ima težave s srcem

Vselej pred časom in modo je bil in je še vedno podjetnik, gostinec in politik Boris Popovič. Lani, ko je bil še župan najlepšega mesta v Istri, je na tisoče svetlečih luči v podobi čudovite Čudolandije osvetlilo mesto že v začetku novembra, letos, ko nova oblast nima več smisla za svetlobno estetiko, pa se je odločil, da bo ponovno odprl diskoteko Osare v Žusterni pri Kopru, ki jo je zaprl v začetku tega stoletja, ko se je bolj profesionalno začel ukvarjati s politiko. Za Slovenske novice je razložil, da je vzdušje v Kopru, odkar od lanskega decembra po šestnajstih letih ni več župan, »postalo depresivno, ne dogaja se nič, mesto se zanemarja, prav tako ne vemo, ali bomo v prazničnem času imeli Čudolandijo ali ne. Ker sem mladim obljubil, sem se odločil, da odprem diskoteko.« Tako je podrobno obrazložil ponovni poslovni pohod na koprsko žurersko sceno in dodal, da bo program v novem disku, ki se bo odprl točno 13. decembra, prav tak, kot je bil nekoč. Severina, Petar Grašo, Danijela Martinović, Mambo Kings in mnoga druga zveneča imena se bodo vrnili v ponovno obujene prostore diska Osare.

Še en podjetniški in politični čudodelec ter ljubitelj dobre glasbe se je znašel v rumeno obarvanem revijalnem tisku. Župan najlepše prestolnice na svetu Zoran Janković. Le da so karte prihodnosti v nasprotju s Popovičem, ki jih je razkril sam, namesto njega na mizo metali drugi. V svojem znanstvenem članku v reviji Nova je njegov lik in delo temeljito obdelala profesionalna vedeževalka in jasnovidka Mira Tahirović. Med vrsto slikovitih ugotovitev so tudi sledeče: »Je človek, ki je zaljubljen sam vase in ne verjame nikomur, le sebi, po naravi je materialist, je brez srca in duše, zasebno je v redu, pri poslu pa je samo pomembnež, družini stoji ob strani ne glede na to, kaj se dogaja, glede njegove nezvestobe bi rekla, da je zvest toliko kot maček spomladi.« Taka je strokovna ocena Tahirovićeve, poglobljen uvid v prihodnost pa pravi, da bo še vedno župan, v zaporu ne bo končal, ker mu to v tem življenju ni usojeno, ima pa težave s krvnim tlakom, kar vpliva na njegovo srce, vendar tega ne bo nikdar priznal. Manj težav z zdravjem ima, kot kaže, nekdanji predsednik Milan Kučan. Agenti iste revije so ga namreč zalotili na ljubljanski tržnici, medtem, ko je kupoval sadje in zelenjavo. Temeljito in poglobljeno so ocenili tudi njegovo zdravstveno stanje. »To, da je pri 78 letih še vedno v formi, lahko torej pripišemo zdravemu prehranjevanju in predvsem zdravim sadežem slovenskih branjevk, med katerimi je Kučan tudi zelo priljubljen,« so končni izsledki v zvezi z zdravjem nekdanjega predsednika partije in Republike Slovenije.