Salome si je vtetovirala psičko

Najslavnejša domača transseksualka in trenutno zvezda gledališko-glasbene predstave Menopavza Salome je na instagramu pokazala, da si je precejšnjo površino rame okrasila z novo tetovažo. Gre za podobo njene čivave z imenom Kali, ki je narisana v tako intenzivni barvni različici, da smo sprva pomislili na telesno poslikavo. A Salome je v pripisu pod fotografijo zapisala »malo sem se pik pik«, iz česar sklepamo, da gre za nekoliko trajnejšo obliko umetnije.
View this post on Instagram

Malo sam se pik pik... Moja Kali! #tattoo

A post shared by Salomé (@zensalome) on

Katarina Benček spet zajtrkovala v slogu

Nekdanjo udeleženko lepotnih tekmovanj in aktualno spletno vplivnico oziroma avtorico knjige o življenju mlade Ljubljančanke smo na instagramu nedavno ujeli med pitjem čaja ob jutranjem svitu na Šmarni gori, kjer naj bi prespala pokrita s tanko odejo neke izbrane trgovske znamke. Trenutno je bolj na toplem – na dopustu v Turčiji, kamor se je odpravila s fantom Markom Pavlovičem, ki se prav tako ukvarja z rednim objavljanjem vsebin na instagramu. Tudi na počitnicah sta se fotografirala navsezgodaj, tokrat z razkošnim zajtrkom, razgledom na letoviško mesto Görem in brezhibno urejenim videzom. Sicer pravita, da sta zaspala in zato nista ujela jutranjega spusta balonov, a ju to na srečo ni vrglo iz tira ali odvrnilo od jutranje fotografske seanse.

Tanja Žagar spekla nogometno torto

Tanja Žagar je prejšnji teden praznovala sinov drugi rojstni dan, očitno pa slavja še niso zaključili. Sicer z nastopi precej zaposlena pevka je imela minuli konec tedna očitno nekaj prostega časa in tega tradicionalno porabi za pripravo peciva. Tokrat je spekla rojstnodnevno torto v obliki nogometne žoge in rulado ter se s fotografijami pohvalila na družbenih omrežjih. Sledili so čestitke in pozdravi sledilcev, recepta pa jim kljub prošnjam za zdaj ni razkrila.

Kreslin ribaril s Šerbedžijo

Na instagramu potihem, a vztrajno že vrsto let objavlja znameniti prekmurski kantavtor Vlado Kreslin. Poleg mnogih fotografij s koncertov in nastopov se tam včasih znajdejo tudi bolj sproščeni utrinki iz zasebnega življenja in ti občasno vključujejo Kreslinovega kolega Radeta Šerbedžijo. Poleti sta se družila na Brionih, konec prejšnjega tedna pa sta na morju skupaj ribarila. Za moška njunega temperamenta nepresenetljiv hobi sta ovekovečila s posnetkom presenetljivega ulova. Ujela sta kar tri velike primerke priljubljenih jadranskih rib, od tega dve veliki škarpeni. Fotografij z gostije, ki je neizbežno sledila, na družbenih omrežjih doslej še nismo zasledili.

Mojca Mavec se uči preživetja

Dolgoletna profesionalna popotnica z nacionalke Mojca Mavec se v primerjavi z nekaterimi kolegicami zadnje čase odpravlja na pretežno krajše izlete po sosednjih državah, predvsem Hrvaškem, kjer ji podeljujejo tudi nagrade za promocijo tamkajšnjega turizma. Tokrat je ostala kar v Sloveniji, a za pustolovščino ni bila prikrajšana. Odpravila se je na tečaj preživetja v naravi, ki ga prireja tovrstni strokovnjak Brane Červek. Pod objavljenimi fotografijami na instagramu je zapisala, da si je sama našla kosilo, zakurila ogenj in celo sledila medvedu. Od silno naravne izkušnje si je hitro opomogla, saj je kmalu po objavi že naznanila, katero olje za obraz najbolj koristi njeni koži in da se s simfoničnim orkestrom RTV v kratkem odpravlja na turnejo po Latinski Ameriki.

Mirko Mayer se je zagozdil

Televizijskemu voditelju oziroma novinarju Mirku Mayerju s Planet TV so pred kratkim ukinili informativno oddajo Argument, zdi pa se, da se mu ne zatika zgolj profesionalno. Zagozdil se je namreč tudi dobesedno, in sicer med premagovanjem, kakor pravi sam, najožje ulice na svetu. Izziv, ki je pristal tudi na instagramu, ga je sicer doletel med dopustovanjem na enem od jadranskih otokov, kamor sta se odpravila z zaročenko Kajo Flisar.