Virs danes sestavlja ekipa vrhunskih strokovnjakov, med 26 zaposlenimi je tri četrtine inženirjev. Razvili so več delujočih robotov z adaptivnim varjenjem v Sloveniji in stroj za fiber lasersko rezanje zavornih pokrovov na tovornjakih. Rezultat razvoja je tudi robotska celica za lasersko varjenje. V podjetju se ukvarjajo z razvojem in trženjem ter montažo, proizvodnjo pa prepuščajo kooperantom. Da lahko izdelujejo večje naprave, sta lastnika zgradila dodatno proizvodno halo na sedežu podjetja v Lendavi. Trenutno imajo več kot 1400 kvadratnih metrov poslovnih prostorov.

Jeseni 2017 je podjetje napovedalo vsaj 20-odstotno letno rast prihodkov, na vsaj 10 milijonov evrov v naslednjih petih letih. Temu cilju se hitro približujejo. Lani so ustvarili 8,2 milijona prihodkov, obenem pa dosegajo tudi nadpovprečno in rastočo dodano vrednost na zaposlenega, ki je v letu 2018 znašala 68.000 evrov na zaposlenega. Delež prihodkov, vloženih v raziskave in razvoj, je kar deset odstotkov.

Zadnja leta se je podjetje uveljavilo na Madžarskem, v Avstriji in na Hrvaškem, največ naročil za avtomate in robote pa prejemajo od domačih podjetij, večinoma izvoznikov. Eden najpomembnejših slovenskih kupcev je Starkom, katerega lastnik je Daimler. id